Как родителите възприемат гаджетата ви?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Гаджето ми и родителите ми не се познават.. Всъщност никога не съм запознавала родителите си с момче и така хич не ми е зле и аз не съм се запознавала с нечии родители. Най-много да покажа някоя снимка. Или да разкажа някоя изсторийка.
Родителите ми са много тактични - не са си позволявали да критикуват приятелите ми или "гаджетата ми". А и с майка ми сме си един отбор - когато преживявам криза, обикновено тя ми действа много успокояващо. Абе въобще съмнявам се да имам големи проблеми. А брат ми не се интересува нито на йота с какви излизам - след като не сме женени, какво да го занимавам.
Родителите ми са много тактични - не са си позволявали да критикуват приятелите ми или "гаджетата ми". А и с майка ми сме си един отбор - когато преживявам криза, обикновено тя ми действа много успокояващо. Абе въобще съмнявам се да имам големи проблеми. А брат ми не се интересува нито на йота с какви излизам - след като не сме женени, какво да го занимавам.
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Когато майка ми си е в БГ (хубавото е, че се случва веднъж годишно за няколко дни) доста стабилно ме разпитва за приятелките ми, а аз тактично си мълча. Баща ми го интересува изключително слабо, най-много да иска да му покажа някоя снимка и то, ако сме били поне 1 месец с момичето (не съм много-много по дългите връзки
)
Абе - идилия
Абе - идилия
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да бе и на мен ми е много странно, по разни филми примерно като дават - "кога ще ни запознаеш с него/нея" или по списанията като пишат колко сериозна стъпка е това. ми аз пък си мисля, че мога година да ходя с някого и да не го запозная с нашите, притрябвало му на човека. а и много мразя така - едва ли не, специално го доведи да го видим - той да не е животинче за изложба, ба*и, да се скъсат да го оглеждат и разпитват, че после и тъпи коментари да търпя, айде нема нуждаKoral написа:Гаджето ми и родителите ми не се познават.. Всъщност никога не съм запознавала родителите си с момче и така хич не ми е зле и аз не съм се запознавала с нечии родители. Най-много да покажа някоя снимка. Или да разкажа някоя изсторийка.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- renesanz
- Легендарен флуудър
ако си сигурен,че човека до теб е читав не ти трябва да знаеш мнението на мама и тати .а да те запознава с неговите - опазил ме Бог 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
Ми наще май го харесват...Повече майка ми и по-малко баща ми..
Пък той казва,че аз съм обсебила всички негови роднини и те били влюбени в мен...не знам доколко е вярно,но не ми е зле така
При връзка като моята от 2 години,мисля че по-нормалното е вече да се познавате с родителите на другия...но все пак въпрос на избор
Пък той казва,че аз съм обсебила всички негови роднини и те били влюбени в мен...не знам доколко е вярно,но не ми е зле така
При връзка като моята от 2 години,мисля че по-нормалното е вече да се познавате с родителите на другия...но все пак въпрос на избор
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ами тъй като двамата с него сме от различни градове и направо минахме на етапа да живеем заедно по половин седмица/просто нямаше как да стоим дълго на етапа "на по кафе"/,та ми се наложи да го запозная с наште още на 1-вия месец,иначе не ме пускаха да стоя при човек,когото не познават
майка ми твърди,че го приема като нейно детенце вече 

- Flowergirl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Понеже тази тема ми се стори доста интересна и актуална (поне за мен и сегашното ми положение) реших да се вкюча и аз.. Та по принцип наште са добри,сжестни хорица -даскали ( дано им увеличат заплатите
) ,но тъй като съм по-малката дъщеря и някак си все имат резерви към половинките ми.. Влияние оказва и фактът ,че сестра ми си има сериозен приятел от 3 години и те него вече си го знаят и са го приели...Около мен обаче не е така...Не обичам да ме разпитват с кого излизам,защото веднага следват дъжд от въпроси ,които направо ме побъркват...Знам,че не съм единствената "облъчена" от родителски въпроси,но предпочитам да не споделям..Така си спестявам доста главоболия и излишен тормоз в добрия смисъл на думата...Аз по принцип много се влияя от чуждото мнение и затова може би е по-добре да държа личния си живот на една прилична дистанция 
I can`t forget
That I`ve always wished for the morning sky
That I wanted the star of the night sky
That the sun came and shed light on me..
That the rain came and washed away my sadness
That I`ve always wished for the morning sky
That I wanted the star of the night sky
That the sun came and shed light on me..
That the rain came and washed away my sadness