демек пиене и танци до 6 сутринта?castelo написа: Ще го мисля как ще се прибирам от дискотеките. Или ще ходя с кола и няма да пия (фънки шит!), или ще чакам градския транспорт.
ми не ми звучи толкова зле
А първоначалната такса беше 3.50Berserker написа:няма да е тройно, а 20%, или 10%.
С течение на времето обаче още ще се вдига, нали сме Ивропейци? В Дъблин тахито струваше 5 Евро на километър, друг е въпросът колк са им заплатите...

И аз като чух за увеличение, си помислих, ми то клиенти няма да има - хората нямат толкова пари! Но истината е, че на хората им се налага да взимат такси. Нали не се качваш на такси, ако можеш да го избегнеш. (Поне повечето хора са така.) Новите цени значи, че хората ще имат още по-големи разходи за транспорт, и ще намалят разходите за нещо друго. Същото стана, когато маршрутките качиха цената си с 50%. Пак са пълни и няма място вътре в часовите пояси, когато хората отиват на работа.Vintersorg написа:При едно нормално гражданско общество в такъв случай би се организирал един пълен бойкот и след 2-3 дни ще возят за жълти стотинки тия черволяци!![]()
![]()
![]()
Ама къде гражданско общество в България...