Айде привет и на теб йоскаJosif написа:Малееее, Калев нападнаха те!
2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
То няма смислъл да се знае горе-долу.loverlips написа:Калев, да знаеш горе долу 4-те избираеми предмети за 1ви курс - политология, ппу, философия на правото и организация на правозащитните институции, към кои специализации спадат? правораздаване .. или публичната администрация? или се отнасят и до 3те?
На нито едното от двете не съм се явявал, за Политологията знам, че се учи сериозно, за ППУ от предната година май вече също трябва да се учи.loverlips написа:И сподели нещо за политологията и ппу плс? Явявал ли си се на 2те и тежки ли са? (за философията на правото разбрахме)
Josif написа:Малееее, Калев нападнаха те!
It's peanut butter jelly time!

- Калев
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Списъкът с изборните дисциплини вече е този от 2006 година, а не този от 2001, тъй като беше малко неактуален.
Цък!
Цък!

*bow* *bow* *bow*Калев написа:Списъкът с изборните дисциплини вече е този от 2006 година, а не този от 2001, тъй като беше малко неактуален.![]()
Цък!
Калев, аз имам един въпрос. Спортът пише, че е факултативна дисциплина. Аз бях останала с впечатлението, че е задължителен. Може ли да не се записва?
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
сърце на Аан-Аллейн...
- Калев
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
И мен това ме обърка, да си призная. Но все пак - спортът е задължителен! Днес Дядо Стефчо от ксерокса ми каза, че последният учебен план е от 2001 и се очаква (или поне ще се надяваме
) най-накрая тази година да бъде издаден нов. Оттогава все пак са направени някои промени и мисля, че спортът е една от тях. Трябва да запишеш някакъв спорт. Спокойно, те от департамента по спорт ще нахлуят в някоя лекция и ще ви го обяснят това. 

Кофти... Аз исках да запиша спортни танци, обаче дните и часовете, когато са тренировките, ми съвпадат с лекциите, и не знам как точно да постъпя. Лошото е, че друг спорт едва ли ще запиша, искам си това... Дано да дойдат по-скоро от департамента и да донесат със себе си разяснение по въпроса
Много ти благодаря за инфото!
Много ти благодаря за инфото!
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
А някой знае ли как са нещата с езиците? Трябва ли да попълвам някакви документи и да се редя се на опашки?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- IzoBeL
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
здравейте и от мен
аз съм 2ра група ,ако има някой от нея ,да се обажда
предполагам ,че скоро ще успеем да се запознаем
я кажете наистина как стои въпросът с езиците,защото никой нищо не казва , а аз също искам да уча език. А някой има ли идея в кои стаи ще ни бъдат лекциите? На туризмът са им раздали цели книжки с указания 
- Ще ми направиш ли едно хвърчило ?
- Не, ще те науча да летиш ! ...
- Не, ще те науча да летиш ! ...
- Калев
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
А то всъщност било написано на предната страница.IzoBeL написа:я кажете наистина как стои въпросът с езиците,защото никой нищо не казва , а аз също искам да уча език.
Калев написа:За езиците например минаваха в началото на годината по лекциите и казваха къде можем да ги потърсим. За Латински език и Реторика конкретно нямам идея, но си мисля, че можеш да пробваш в Отдел "Студенти" да разпиташ къде/кога са лекциите и там вече да питаш на място как се процедира.Erastea написа:А, колкото до факултаивните(по конкретно Латинския и Реториката).. там как се получават нещата?

Денииии, ще се видим утре, още прозяващи се
Както се пошегуваха в края на откриването - който не започне да чете от утре, да не се явява на януарската сесия. Ще видим, ще видим
Както се пошегуваха в края на откриването - който не започне да чете от утре, да не се явява на януарската сесия. Ще видим, ще видим
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...