2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
В програмата за I курс виждам лекциите само по ППУ, по Политилогия не ги виждам, но като почне годината, по някакъв начин със сигурност ще разбереш кога са. В зависимост от това на какво ще прецениш да се явяваш, ще отидеш при преподавателите и ще ги питаш каквото те интересува, ако те не го кажат сами. Мисля, че не трябва отделно записване за изпитите, аз тази година се явих само на Философия на правото и не съм се записвал, но най-добре питай. 
It's peanut butter jelly time!

- Калев
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Няма никакъв проблем, важно е в крайна сметка да имаш 10 взети изпита от една специализация.Erastea написа:Ами ако след като си си избрал една от специализациите, но по-късно решиш че искаш да посещаваш лекции и да се явиш на изпит по избираем предмет, който е предвиден за друга??

- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
10х още веднъжКалев написа:В програмата за I курс виждам лекциите само по ППУ, по Политилогия не ги виждам, но като почне годината, по някакъв начин със сигурност ще разбереш кога са. В зависимост от това на какво ще прецениш да се явяваш, ще отидеш при преподавателите и ще ги питаш каквото те интересува, ако те не го кажат сами. Мисля, че не трябва отделно записване за изпитите, аз тази година се явих само на Философия на правото и не съм се записвал, но най-добре питай.
- Калев
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
За езиците например минаваха в началото на годината по лекциите и казваха къде можем да ги потърсим. За Латински език и Реторика конкретно нямам идея, но си мисля, че можеш да пробваш в Отдел "Студенти" да разпиташ къде/кога са лекциите и там вече да питаш на място как се процедира.Erastea написа:А, колкото до факултаивните(по конкретно Латинския и Реториката).. там как се получават нещата?

- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
http://www.legaltheory-forums.org/phpBB3/index.php
Ето тук можете да намерите подробна информация относно плана на обучение за специалност право, както и самата програма за 2007-2008. Трябва само да се регистрирате. Дано ви е от полза. Успех.
Ето тук можете да намерите подробна информация относно плана на обучение за специалност право, както и самата програма за 2007-2008. Трябва само да се регистрирате. Дано ви е от полза. Успех.
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Калев, да знаеш горе долу 4-те избираеми предмети за 1ви курс - политология, ппу, философия на правото и организация на правозащитните институции, към кои специализации спадат? правораздаване .. или публичната администрация? или се отнасят и до 3те? И сподели нещо за политологията и ппу плс? Явявал ли си се на 2те и тежки ли са? (за философията на правото разбрахме
)