Кой ще запише тенис на корт?
Модератори: ники, Methuselah
Аз смятам, че няма за какво да се притесняват тези, които не са чак толкова добри по тенис. Нали все пак отиват да се учат, ясно е, че трениора няма да иска от тях кой знае какви удари...А и ако наистина човек иска да го науче този спорт, затваря очите и почва отначало, спазвайки това, което казва тренера:) И след година Роддик ряпа да яде...:)
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Кортовете са в Биологическия факултет и в Борисовата. И когато спортът е факултативен - занятията са веднъж седмично.
Аз сега съм пред дилема какъв спорт да пиша...
Мин.година бях на лека атлетика, но тази година май ще заложа на тренировки сама. Тенисът е един от вариантите сега... 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Lady MasqueradE
- В началото бе словото
И аз мисля да запиша тенис на корт, въпреки че никога не съм играла, дори почти не съм гледала тенис по телевизията
И все пак мисля да избера този спорт. Като знам какво дърво ще съм малко се чудя дали да не избера друго
Има ли много хора като мен, които никога не са играли тенис и въпреки това се записват, и много ли им е трудно като цяло? 
And let the force be with you!
Здравейте! И аз съм от двоумящите се какъв спорт да записвам... Никога не съм играла тенис на корт, но определено искам да опитам
Дано само не се комплексирам много от вече играещите...
Иначе исках да питам дали има и закрити кортове? Разбрах, че има на Борисовата и на Биологическия, но никаква идея за какво точно иде реч... Ще се радвам някой услужлив човек да ме просветли
Иначе исках да питам дали има и закрити кортове? Разбрах, че има на Борисовата и на Биологическия, но никаква идея за какво точно иде реч... Ще се радвам някой услужлив човек да ме просветли
Today is the day of the start of the rest of your life - enjoy it!