2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Erastea
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Erastea »

А и всъщност за който не знае аз съм от 10 група..
Така че "Здравейте" и от мен и... много скоро ще се запознаем лично:)))
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

В програмата за I курс виждам лекциите само по ППУ, по Политилогия не ги виждам, но като почне годината, по някакъв начин със сигурност ще разбереш кога са. В зависимост от това на какво ще прецениш да се явяваш, ще отидеш при преподавателите и ще ги питаш каквото те интересува, ако те не го кажат сами. Мисля, че не трябва отделно записване за изпитите, аз тази година се явих само на Философия на правото и не съм се записвал, но най-добре питай. :)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Erastea написа:Ами ако след като си си избрал една от специализациите, но по-късно решиш че искаш да посещаваш лекции и да се явиш на изпит по избираем предмет, който е предвиден за друга??
Няма никакъв проблем, важно е в крайна сметка да имаш 10 взети изпита от една специализация.
Изображение
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Калев написа:В програмата за I курс виждам лекциите само по ППУ, по Политилогия не ги виждам, но като почне годината, по някакъв начин със сигурност ще разбереш кога са. В зависимост от това на какво ще прецениш да се явяваш, ще отидеш при преподавателите и ще ги питаш каквото те интересува, ако те не го кажат сами. Мисля, че не трябва отделно записване за изпитите, аз тази година се явих само на Философия на правото и не съм се записвал, но най-добре питай. :)
10х още веднъж :) А тази философия на правото често я споменават :) Как е?
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Нямам идея. :lol: Тази от година от задочниците имаше 4-5 петици и от редовните още толкова, останалото са шестици. :lol:
Изображение
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Калев написа:Нямам идея. :lol: Тази от година от задочниците имаше 4-5 петици и от редовните още толкова, останалото са шестици. :lol:
Хм.. май започва да ми се изяснява :P :)
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

За да ти излизат цитатите, отиди в Профил и сложи "Винаги разрешавай HTML" на "Не".
Изображение
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Калев написа:За да ти излизат цитатите, отиди в Профил и сложи "Винаги разрешавай HTML" на "Не".
Допада ми наблюдателността ти :) Определено нямах идея, какво се случва с цитатите ми :)
Аватар
Erastea
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Erastea »

А, колкото до факултаивните(по конкретно Латинския и Реториката).. там как се получават нещата?
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Erastea написа:А, колкото до факултаивните(по конкретно Латинския и Реториката).. там как се получават нещата?
За езиците например минаваха в началото на годината по лекциите и казваха къде можем да ги потърсим. За Латински език и Реторика конкретно нямам идея, но си мисля, че можеш да пробваш в Отдел "Студенти" да разпиташ къде/кога са лекциите и там вече да питаш на място как се процедира.
Изображение
Аватар
Erastea
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Erastea »

Благдаря ти много, Калев.

Наистина,ще е най-добре да попитам и проверя на място :)
mur
В началото бе словото

Мнение от mur »

и аз съм 3та група :)
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

http://www.legaltheory-forums.org/phpBB3/index.php

Ето тук можете да намерите подробна информация относно плана на обучение за специалност право, както и самата програма за 2007-2008. Трябва само да се регистрирате. Дано ви е от полза. Успех. :)
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Калев, да знаеш горе долу 4-те избираеми предмети за 1ви курс - политология, ппу, философия на правото и организация на правозащитните институции, към кои специализации спадат? правораздаване .. или публичната администрация? или се отнасят и до 3те? И сподели нещо за политологията и ппу плс? Явявал ли си се на 2те и тежки ли са? (за философията на правото разбрахме :P)
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

Малееее, Калев нападнаха те! :lol:
Silence tells me secretly Everything!
Заключено

Обратно към “Други”