За колегите от Физическия
привет колеги
аз съм физика първа година, ще се видим на откриването.
от 10ина дена живея в студентски град, и вече не искам да се прибирам в родния край;)
Много си харесвам блока, макар че в началото бях леко изплашен от условията... после видях стаите на някои приятели от унсс и разбрах в какъв разкош всъщност тъна :Р
Колкото до интернета, пуснах си го преди няколко дена - Мегалан, и съм доста доволен. Кабелите които са в стаите на някои блокове са на някаква си Студенстска локална мрежа - ако имате такъв, просто отивате в Мегалан, плащате(няма договори и начални такси),правите си настроиките, пишете си паролата и всичко е ок
става дума за PPPoE връзка, която по принцип не обичам, но тоя път я подкарах за <1 минута под линукс, под уин също трябва да е елементарно. Ако разчитате на съпорт обаче, т.е. да дойде някой от Мегалан да ви настрой компютъра, най-вероятно ще трябва доста да си почакате - седмица,месец, два... Иначе плащам 25 кинта за неограничен, адски бърз - варира от 200к до 800к(макар че официално е обявено 320к май)
Айде със здраве и се стягайте, че ни чака тежко учене
от 10ина дена живея в студентски град, и вече не искам да се прибирам в родния край;)
Много си харесвам блока, макар че в началото бях леко изплашен от условията... после видях стаите на някои приятели от унсс и разбрах в какъв разкош всъщност тъна :Р
Колкото до интернета, пуснах си го преди няколко дена - Мегалан, и съм доста доволен. Кабелите които са в стаите на някои блокове са на някаква си Студенстска локална мрежа - ако имате такъв, просто отивате в Мегалан, плащате(няма договори и начални такси),правите си настроиките, пишете си паролата и всичко е ок
Айде със здраве и се стягайте, че ни чака тежко учене
Тържествено откриване на учебната 2007/2008 година
1 октомври 2007 г, 11. 00 часа, Аула
Колко човека ще ходят на това нещо и някой има ли идея ако искам направо във ФзФ да отида, в колко часа ще е откриването там?
А м/у другото нещо забавно... В стаята ми от 2ро класиране са разпределили момиче, химичка :Р Сега долу се блъскат разни опашки за настаняване, ще видим какво ще излезе от цялата работа.
Айде вече нямам търпение да се почва
1 октомври 2007 г, 11. 00 часа, Аула
Колко човека ще ходят на това нещо и някой има ли идея ако искам направо във ФзФ да отида, в колко часа ще е откриването там?
А м/у другото нещо забавно... В стаята ми от 2ро класиране са разпределили момиче, химичка :Р Сега долу се блъскат разни опашки за настаняване, ще видим какво ще излезе от цялата работа.
Айде вече нямам търпение да се почва
-
SolarWind
Здравейте, нормално неделя да не работи факултета. До колкото си спомням от миналата година откриването беше след официалното откриване на ректора на СУ(не помня час). Процедурата първият ден е следната, декана има приветсвена реч (която спокойно може да скипнеш) и след това се раздават студентските книжки, запознаваш се с колегите и си виждаш програмата за семестъра. Смятам, че това ще ти даде някакво базисно инфо, ако има пак въпроси питай 
-
SolarWind
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
Така е! Аз за това съм малко разочарована,защото страницата не им се обновява много често,а сега трябва да бия път до там за да видя от колко часа сме.. Би трябвало вече да се знаеSolarWind написа:Мерси за отговора, това че ще си взимаме книжките и т. н. е ясно, интересуваме в колко часа трябва да сме там, все пак не мога да отида там от 12 часа да вися няколко часа докато почне откриването.