Работата и кандидатстудентските изпити за право...?
-
maria_ivanova
- В началото бе словото
Работата и кандидатстудентските изпити за право...?
Завърших преди година в Свищов и сега работя в консултантска фирма като счетоводител.Имам голямо желание да кандидатствам право в СУ.Възможно ли е да се съвместява работата иученето в този случай?Моля ви за съвет!
Аз пък съм оптимиска и си мисля, че ако наистин имаш желание все ще успееш.... Пак може и късмет да имаш..
Но за по-сигурно не възлагай големи надежди ..
Но за по-сигурно не възлагай големи надежди ..
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!
Аз пък си мисля че тази тденция за затъпяването почва да се обръща, но в крайна сметка няма да стане з 2-3 години естствено..
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!
Специално подготовката по история и литература,особено пък взети заедно,изисква ааадски много време и усилия...така че тва с работата аз лично не бих могла да го понеса,за другите не знам...та съответно моя съвет е да се фокусираш само върху подготовката,ако имаш сериозни намерения относно правото,заложи на ученето....работата няма да избяга..но пък да се наканиш да учиш пак,кой знае...живота крие всякакви изненади