Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте отново. Ще може ли да ми дадете малко информация за учебниците които ползвате. Този на Славейков на кое издателство е и колко струва, както и този на Пенин. Днес потърсих из книжарниците около нас, но те хич не се ориентираха дори и какво да поръчат.
Ами нашето даскало нали е лицея към СУ и имаме вътрешен изпит на който ако изкараме над 5 ни признават за оценка от изпита
И моя на Славейков е 15 кинта
Айде хора...пожелавам ви успех с ученето..Няма да влизам много често занапред щото нямам нет.. Но ще проверявам какво се случва...И да не занемарите темата
Купих си този на Славейков за КСК-2007. Струва ми се интересно и занимателно, но предполагам, че дължината на темите ще ми дойде в повечко. Ако някой намери от тези прословути справочници със статистики за КСК-2008 да свирне защото тряя да обновя данните собственоръчно
Isak написа:Купих си този на Славейков за КСК-2007. Струва ми се интересно и занимателно, но предполагам, че дължината на темите ще ми дойде в повечко. Ако някой намери от тези прословути справочници със статистики за КСК-2008 да свирне защото тряя да обновя данните собственоръчно
БТВ темите на Славейков са кратки!!!
А аз си взех за 6 лв статистическият справочник от 2007 с данни за 2006 но няма как да ги обновиш в нета-Има 270 стр с данни