Работата и кандидатстудентските изпити за право...?

Архив на теми от раздел "Студенти"
maria_ivanova
В началото бе словото

Работата и кандидатстудентските изпити за право...?

Мнение от maria_ivanova »

Завърших преди година в Свищов и сега работя в консултантска фирма като счетоводител.Имам голямо желание да кандидатствам право в СУ.Възможно ли е да се съвместява работата иученето в този случай?Моля ви за съвет!
Аватар
Orenda
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Orenda »

може просто аз да не съм достатъчно организирана, но не смятам, че може да работиш и да се подготвиш подобаващо за изпитите в СУ, при това история и литература... ако е един предмет е по-постижимо сякаш, но пак всеки сам си преценява!
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
Аватар
Erastea
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Erastea »

Аз пък съм оптимиска и си мисля, че ако наистин имаш желание все ще успееш.... Пак може и късмет да имаш..
Но за по-сигурно не възлагай големи надежди ..
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

За всеки си е различно.
Но имай предвид, че всеки следващ набор е по-тъп от предишния, така че във всяка специалност ще се влиза по-лесно и по-лесно. :wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
Erastea
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Erastea »

Аз пък си мисля че тази тденция за затъпяването почва да се обръща, но в крайна сметка няма да стане з 2-3 години естствено..
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Ученето за кандидатстването или ученето по специалността? Ако запишеш задочно- защо не? :P Ако имаш 1 висше може и да се кандидатства по по- различен начин.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Специално подготовката по история и литература,особено пък взети заедно,изисква ааадски много време и усилия...така че тва с работата аз лично не бих могла да го понеса,за другите не знам...та съответно моя съвет е да се фокусираш само върху подготовката,ако имаш сериозни намерения относно правото,заложи на ученето....работата няма да избяга..но пък да се наканиш да учиш пак,кой знае...живота крие всякакви изненади :)
ИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”