Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
А всъщност знаем ли кога трябва да се събираме в ректората? Защото аз нямам никаква информация и въобще не знам там като отида къде да се дяна много добре би било да се срещнем наистина моят скайп е ral4oni - пишете! Аз сега излизам че закъснявам както винаги айде до скоро колеги
Ваня, Лурц, с две кебачета и една бира само за къде сте? Трябва да се лее и до зори яко пиене и метъл:headbang:
Ваня, ти докато учиш, ще работиш ли? Аз се чудя да се оглеждам ли сега за работа, или да изчакам втория семестър...
Lanfear~, чебапчетата и бирата са за начало, после се надявам да има яко леене и метъл (rock). А относно работата много ми се иска още от сега да започна някъде някоя почасова, само че още не си знам програмата и кога ще имам време за работа. Така че ще мисля и аз най-вероятно за втория семестър или ако се намери някоя почасова, която няма да пречи на ученето
Тука сме как... дебнем Ааа за какво да пека кебапчета, то с Lurz щяхме да черпим само при положение, че до 30-ти септември се появят всички колеги във форума... днес сме 29-ти... и утре ако не стане ... непоявилите се във форума ще черпят