Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Обявиха програмата за специалности Право и МО (редовно) на страницата на ЮФ -> http://www.law.uni-sofia.bg . Който се интересува може да погледне, като занятията са разграфени по дни.
I love Deny ! 
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
хммм, претоварили са ни...., как ще се справяме с цяла лекция в деня
защо ли оставам с впечатление, че ще трябва да ни позапълнят програмата с избираеми дисциплини
защо ли оставам с впечатление, че ще трябва да ни позапълнят програмата с избираеми дисциплини
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Така ли ми се струва и на мен или са ни доста на рядко лекциите. Часовете, които важат за 2 поток 12 група . . . ами те в даскало ни държаха повече. Избираемите и факултативните кога се провеждат ? Къде мога да проверя.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
Може би глупав въпрос, но защо има по няколко предмета, започващи в един и същи час? Да се обадя на Хари Потър да даде назаем по един времеврът? 
(10 минути по -късно) Верно е глупав въпрос, това дето съм го гледала май е на 3 курс програмата....
Макар че все още се чудя защо почват по едно и също време...
(10 минути по -късно) Верно е глупав въпрос, това дето съм го гледала май е на 3 курс програмата....
Макар че все още се чудя защо почват по едно и също време...
Последно промяна от Lanfear~ на 29 Сеп 2007, 15:10, променено общо 1 път.
Незнам дали може да се нарече "трескаво напрежение", но със сигурност имам някакви очаквания и надежди...
Дано само не са прекалено оптимистични
Дано само не са прекалено оптимистични
Този космос, един и същ за всички, не е създаден нито от някой бог, нито от някой човек, а е бил вечно, е и ще бъде вечно живеещ огън - отчасти запалващ се и отчасти угасващ!