Колко арогантен е министър Вълчев?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Дъждът върху лицето написа:
Xenon написа:Е, така е... Но не мислите ли че дават лош пример на учениците си с тези стачки?
напротив, дават пример, че човек трябва да отстоява правата си и трябва да получава достойно възнаграждение за работата си!
Прости ми, но знаеш ли как възприемат учениците тази стачка? Щото на мене ми се случи да наблюдавам такива в последно време и съм останал с впечатлението, че я разглеждат като бонусче към лятната им ваканция и се смеят на другите, които ходят на училище.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Smoking Mirror написа:
Xenon написа:Е, така е... Но не мислите ли че дават лош пример на учениците си с тези стачки?
напротив, дават пример, че човек трябва да отстоява правата си и трябва да получава достойно възнаграждение за работата си!
Прости ми, но знаеш ли как възприемат учениците тази стачка? Щото на мене ми се случи да наблюдавам такива в последно време и съм останал с впечатлението, че я разглеждат като бонусче към лятната им ваканция и се смеят на другите, които ходят на училище.
еми нормално е сега да е така. след време ще го разбират по друг начин.
btw сестра ми е на 13 и много добре съм запозната с това как я възприемат на тази възраст, обаче и родителското възпитание оказва влипние...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Smoking Mirror написа:
Те са на 15-16-17 години как очакваш да го приемат ? Че то има и студенти, които се радваха, когато не се учеше в Ректората, заради парното. Ако не стачкуват какъв пример дават ? Такъв пример, че който и 15-16-17 годишен да попиташ, дали иска да стане учител като порасне, ще ти се изсмее в лицето.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

еми то е най вече заради заплащането... защото е смешно.. нали за това се борят хората..
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Vel
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Vel »

Не е само до парите, аз лично доста бих се демотивирал, ако срещу мен застанат двадесет и шест невъзпитани малки зверчета, които нямат желание да научат нищо.
Изображение
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Vel написа:Бога ми, днес излезе информация, че учители ще съдят министър Вълчев и Сергей Станишев за накърняване достойнството на учителите?!?
Ама те са били супер хитри, бе. :shock: :shock: :shock:
Така и така са тръгнали да съдят, предлагам да осъдят кабинета на Жан Виденов. Ако говорим за основания, неговият кабинет има много по-голяма заслуга за ниските учителски заплати в момента, отколкото Вълчев и Станишев взети заедно.:!:
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

ще видиш ти като таксиджиите, които "отстояват правата си", ще взимат по 100 лв. за малки разстояния като от СУ до Плиска!
Ibiza DJ
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

на мен лично таксито от СУ до Плиска (където живея ) не ми е излизало повече от 2 лв. :roll:
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Дъждът върху лицето написа:на мен лично таксито от СУ до Плиска (където живея ) не ми е излизало повече от 2 лв. :roll:
Еми, като почнат да "отстояват правата си" ще ти излезе 100 лв.
Ibiza DJ
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Xenon написа:
Дъждът върху лицето написа:на мен лично таксито от СУ до Плиска (където живея ) не ми е излизало повече от 2 лв. :roll:
Еми, като почнат да "отстояват правата си" ще ти излезе 100 лв.
чак пък толкова.. плюс това ние говорим за съвсем различни неща. не можем да сравняваме учителите с таксиджиите.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

[quote="la_cazadora"]Министър Вълчев точно защото знае това последното, каза: Ок, даваме ви огромното увеличение, но само ако синдикатите обещаят да няма стачки на служители от другите отрасли, докато бюджетът не е отново готов. Ама синдикатите не искат да поемат такова обещание, щото не им стиска. Лесно е да държиш пламенни речи, но е трудно да поемаш отговорно обещания. :evil:/quote]
Синдикалистката добре му отговори: ще поемат обещание, ако той обещае цените на стоките да не се вдигат! Вълчев е много арогантен, но не повече от шефовете си Станишев и Сакса! :twisted:
Аватар
STOIL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Stachka

Мнение от STOIL »

Podkrepete svoite bivshi, nastoiashti i badeshti uchiteli za po-dobro badeshte v Bulgaria!
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Не, аз лично съм на мнение че учителите нямат право да стачкуват. Такава им е професията. Всички те бяха наясно че са избрали тази адска професия (да си учител е ад!) и че ще взимат мизерни кинти. Ами ако сега всички започнат да стачкуват? Ами тия гнусни човекоподобни от градския транспорт дето карат като луди, псуват като каруцари и искат 1000 лв. да взимат?! Колкото и да ми е жал за учители, това безобразие не може да продължава. Да се захванат с нещо друго, щом искат по-големи заплати. То се знае, че след учителската професия и ада ще ти се стори рай, но всички бяха наясно и трябваше да бъдат готови да получават малки заплати.
Ibiza DJ
Vel
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Vel »

А сега синдикати искат в отворено писмо към Симеон Сакскобургготски оставката на министъра: http://news.ibox.bg/news/id_131128703
Като че ли министерският пост на Вълчев е застрахован за половин милиард лева, които ще са достатъчни за учителските искания.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:evil: Гарван гарвану око не вади! :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “България”