Zaek:)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Zaek:)
Zdraviete! I az sum zaek i ne znam kude da si namerq programata, t.e. tova, koeto 6te u4im sled 1-vi.Poneje znam, 4e tuk moga da namerq hora, koito sa na 'ti' s vsi4ko tova vi molq za pomo6t! V Himi4eskiq fakultet sum, ako tova 6te pomogne!
Kъде са птиците, на юг отлитнали,
кога ще дойде с тях пролетта?
кога ще дойде с тях пролетта?
- TimShel_Girl
- Драскач
- etnolojka:)
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
мда, наистина опитай се да цъкнеш на етнология
нещо етнолозите сме мн прецакани, явно е мн трудно да качат и нашата програма 
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
сега правят упдейтове на сайтовете. Вчера следобяд качваха програмата в сайта на ФМИ. След всеки Refresh имаше програмата на някоя нова специалност. Проверете по-късно сайтовете на вашите факултети и е възможно и там да са я качили вече
И добре дошли на всички комшии от Химическият и Физическият. Аз съм по средата - ФМИ
И добре дошли на всички комшии от Химическият и Физическият. Аз съм по средата - ФМИ
- etnolojka:)
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
и аз така чух, но не мисля, че ще сте затруднят особено, ако я качат и на сайта на исторически факултет, все пак е доста по-удобно
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,