За дрескода в СУ..(29.08.2005)
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ми мисля че идва от 'dress code', у смисъл какви дрехи се носят и какви не и т.н.post-mortem написа:Абе чета аз, чета... ама какво е това ДРЕСКОД? Ако можете да обясните, като на идиотче?
Последно промяна от Temporary на 01 Сеп 2005, 19:52, променено общо 1 път.
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
В тоя ред на мисли, без...Гост написа:И мен ме кефи идеята за униформи. Всички девойки с поли.Ulr1ka написа:аз пък по начало харесвах идеята за униформи..е никой не говори за бели якички и сини престилки, но то като се замислиш - всички ходят с дънки и тениски..ама както и да езнам, че мн хора са силно против униформи..мълча си
![]()
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аве вие луди ли сте ве? Тия униформи са голям кошмар... Остай, че плащаш сумати пари за некви парцали от Турция, ми трябва да ходиш всеки ден с тях, което съответно означава, че всяка седмица е нужмо да ги переш. Ами аз кат си лекьосам елечето например? Ко ши прая, а? 
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
хехе ми те децата от по- долните класове си бяха направили някакъв заслон зад училището. Идват в двора без униформа, обличат я зад даскалото и влизат вътре. После в стаята пак събличат униформата и наистина доста забавно, защото виждаш, че всички са без униформи, се разхождат щастливи по коридорите...
Става гадно, само когато идват на проверки в часа и пишат отсъствия и забележки на тези, които са без униформата си...
Става гадно, само когато идват на проверки в часа и пишат отсъствия и забележки на тези, които са без униформата си...
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Ще ходя както си искам, другарю! Сложил малко коприна върху терлиците и се мисли за човек. Оправи си правописа и тогава да говорим за етикет, възпитание и стил.Milanoff написа:Неможе да отречем че някои от колегите ходят на лекции облечени като хора от Анадола ..... това е СУ, неможе да ходиш с дрехи каде са ти разсухлени и 3 пати по големи отколкото трабва да бадат
П.П. Би ъ ребъл! Тинк дифърънт
Milanoff написа:Неможе да отречем че някои от колегите ходят на лекции облечени като хора от Анадола ..... това е СУ, неможе да ходиш с дрехи каде са ти разсухлени и 3 пати по големи отколкото трабва да бадат
Според мен е за предпочитане пред това да ходиш с 3-пъти по-малки/тесни от колкото трябва да бъдат
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
John_Coffey, ти си моят идол! мноо ясно че ще си ходим както си искаме, сметай някой пак да ме накара да облека униформа (в първи клас носех!).. НЕ НА ДРЕСКОДА!
Миланофф, човече - не се впрягай толкова
кво като е СУ.. по дрехите само посрещат, казал е народът - а нас вече ни посрещнаха 
Миланофф, човече - не се впрягай толкова
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg