За дрескода в СУ..(29.08.2005)

Архив на всички останали категории.
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Абе чета аз, чета... ама какво е това ДРЕСКОД? Ако можете да обясните, като на идиотче? :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

post-mortem написа:Абе чета аз, чета... ама какво е това ДРЕСКОД? Ако можете да обясните, като на идиотче? :lol:
Ми мисля че идва от 'dress code', у смисъл какви дрехи се носят и какви не и т.н. :lol: :wink:
Последно промяна от Temporary на 01 Сеп 2005, 19:52, променено общо 1 път.
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Странна работа... ся ако ме карат да ходя с костюми на изпити. А в нашето училище въводоха униформи, но ние бяхме последния випуск, който се освободи от униформи. Направо като си помисля как щяха да ме спукат от бъзик лапИтата от квартала!
Изображение
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

аз пък по начало харесвах идеята за униформи..е никой не говори за бели якички и сини престилки, но то като се замислиш - всички ходят с дънки и тениски..ама както и да е ;) знам, че мн хора са силно против униформи..мълча си :) :lol:
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Ulr1ka написа:аз пък по начало харесвах идеята за униформи..е никой не говори за бели якички и сини престилки, но то като се замислиш - всички ходят с дънки и тениски..ама както и да е ;) знам, че мн хора са силно против униформи..мълча си :) :lol:
И мен ме кефи идеята за униформи. Всички девойки с поли. :lol:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Гост написа:
Ulr1ka написа:аз пък по начало харесвах идеята за униформи..е никой не говори за бели якички и сини престилки, но то като се замислиш - всички ходят с дънки и тениски..ама както и да е ;) знам, че мн хора са силно против униформи..мълча си :) :lol:
И мен ме кефи идеята за униформи. Всички девойки с поли. :lol:
В тоя ред на мисли, без... :wink:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Аве вие луди ли сте ве? Тия униформи са голям кошмар... Остай, че плащаш сумати пари за некви парцали от Турция, ми трябва да ходиш всеки ден с тях, което съответно означава, че всяка седмица е нужмо да ги переш. Ами аз кат си лекьосам елечето например? Ко ши прая, а? :P
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ши го изпИреш? Ариел,Бонукс,Тема...ала-бала :lol: Нали знаеш,носиш си ги в чраницата - в киното, при маникюристката... :twisted:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

хехе ми те децата от по- долните класове си бяха направили някакъв заслон зад училището. Идват в двора без униформа, обличат я зад даскалото и влизат вътре. После в стаята пак събличат униформата и наистина доста забавно, защото виждаш, че всички са без униформи, се разхождат щастливи по коридорите...
Става гадно, само когато идват на проверки в часа и пишат отсъствия и забележки на тези, които са без униформата си... :twisted:
Изображение
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

хаха Crematory точно!!!! и аз тва винаги съм се чудила на рекламите колко ли е практично да си носиш верото винаги в чантата...
Milanoff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Milanoff »

Неможе да отречем че някои от колегите ходят на лекции облечени като хора от Анадола ..... това е СУ, неможе да ходиш с дрехи каде са ти разсухлени и 3 пати по големи отколкото трабва да бадат
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Milanoff написа:Неможе да отречем че някои от колегите ходят на лекции облечени като хора от Анадола ..... това е СУ, неможе да ходиш с дрехи каде са ти разсухлени и 3 пати по големи отколкото трабва да бадат
Ще ходя както си искам, другарю! Сложил малко коприна върху терлиците и се мисли за човек. Оправи си правописа и тогава да говорим за етикет, възпитание и стил.

П.П. Би ъ ребъл! Тинк дифърънт :wink:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Milanoff написа:Неможе да отречем че някои от колегите ходят на лекции облечени като хора от Анадола ..... това е СУ, неможе да ходиш с дрехи каде са ти разсухлени и 3 пати по големи отколкото трабва да бадат

Според мен е за предпочитане пред това да ходиш с 3-пъти по-малки/тесни от колкото трябва да бъдат :wink: И наистина..каквито и дрехи да облечеш няма да прикрият неграмотното писане :P
Milanoff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Milanoff »

манталитета си е манталитет, друго няма какво да добавя
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

John_Coffey, ти си моят идол! мноо ясно че ще си ходим както си искаме, сметай някой пак да ме накара да облека униформа (в първи клас носех!).. НЕ НА ДРЕСКОДА!

Миланофф, човече - не се впрягай толкова ;) кво като е СУ.. по дрехите само посрещат, казал е народът - а нас вече ни посрещнаха 8)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Други”