С какво ще сте облечени на 1-ви?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено

С какво ще сте облечени на 1-ви?

Официално (с костюм)
20
12%
Неофициално (примерно с дънки или нещо такова)
130
76%
С балния костюм ( :P )
9
5%
Друго (напитеше сами)
12
7%

Общо гласове: 171

Billyy
В началото бе словото

Мнение от Billyy »

Fellblade написа:Хмм задръстен шоп предполагам... от по предни коментари мислех че си точен, ама щом не си, ще се разбираме по друг начин
ако шоп е = на софиянец съм шоп до десето коляно. а ти преди да пишеш такива неща курво селска циганска имай предвит че като доеш тука в цивилизацията няма да е същото като да си се къпеш в Марица с помаци нали се сещаш. оделно да ви ебам у главите бе селяни провинциални- който не е роден на жълтите павета е селянин за мене. за студентски град (село до СОФИЯ), люлин , младост, надежда ,борово,драгалевци,гео милев,изток и тн. може и да сте до центъра и за 5 мин по цариградско ма нали се сещате че вечер пак ще спите в обора при кравите мили мои граждани. а да до обеля лайна там има и метро тях да не ги коментирам че има само марсианци то се знае.да ви еба у геурите дето немоете да говорите нормален бг език а мекате като овци.моа да пиша още поне 15 пъти по толкова ма кво да се хабя деба мама му деба..
аре който е от село да си живее на село и тва е :cwm21:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Billyy написа:
Fellblade написа:Хмм задръстен шоп предполагам... от по предни коментари мислех че си точен, ама щом не си, ще се разбираме по друг начин
ако шоп е = на софиянец съм шоп до десето коляно. а ти преди да пишеш такива неща курво селска циганска имай предвит че като доеш тука в цивилизацията няма да е същото като да си се къпеш в Марица с помаци нали се сещаш. оделно да ви ебам у главите бе селяни провинциални- който не е роден на жълтите павета е селянин за мене. за студентски град (село до СОФИЯ), люлин , младост, надежда ,борово,драгалевци,гео милев,изток и тн. може и да сте до центъра и за 5 мин по цариградско ма нали се сещате че вечер пак ще спите в обора при кравите мили мои граждани. а да до обеля лайна там има и метро тях да не ги коментирам че има само марсианци то се знае.да ви еба у геурите дето немоете да говорите нормален бг език а мекате като овци.моа да пиша още поне 15 пъти по толкова ма кво да се хабя деба мама му деба..
аре който е от село да си живее на село и тва е :cwm21:
Мене като софиянец ме е срам от теб. Снощи питах майка ти - и тя същото каза :roll:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Billyy , майна, ти си бъдещето на майка България. :lol:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Ей такива юзъри мразя, като Billyy. Първо се правят на порядъчни (виж първите 20-30 съобщения преди да баннат първия му акаунт), а след това оплюват форума и всички форумци по най-гаден начин...
Ibiza DJ
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Много типичен човек. Убеден в правотата си, тръгва да учи народа като използва преди всичко гняв за да защитава позициите си. В следствие на което бива отхвърлян и като маймуна в клетка почва да пищи и да мрази :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

Methuselah написа:Мене като софиянец ме е срам от теб. Снощи питах майка ти - и тя същото каза :roll:
Хм... усещам, че трябва да очакваме отговора на Billyy по въпроса за майките :lol: Тоя човек има завиден ентусиазъм. С малко повече въображение можеше да стане цар :shock: Пита се само на какво, естествено.
Последно промяна от lollabunny на 28 Сеп 2007, 13:48, променено общо 1 път.
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

lollabunny написа:
Хм... усещам, че трябва да очакваме отговора на Billyy по въпроса за майките :lol: Тоя човек има завиден ентусиазъм. С малко повече въображение можеше да стане цар :shock: Пита се само на какво, естествено.
Да го направим министър на простотията и некултурата. :lol:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
lollabunny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от lollabunny »

summer написа:
lollabunny написа:
Да го направим министър на простотията и некултурата. :lol:
Неее... Рискуваме министерството и дейността му дотолкова да се разраснат в следствие на неговата активна дейност, че да погълне всички държавни средства :lol:

Но... май е по-добре да не говорим за този човек, какво ще кажете? Той и сам достатъчно говори за себе си. Аз бях дотук. :wink:
Мария Стойчева
I курс Европеистика

"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
Billyy
В началото бе словото

Мнение от Billyy »

Xenon написа:Ей такива юзъри мразя, като Billyy. Първо се правят на порядъчни (виж първите 20-30 съобщения преди да баннат първия му акаунт), а след това оплюват форума и всички форумци по най-гаден начин...
е добре как да не ви разясня как стоят нещата непросветени курви:
1 - акаунта е краден :!: истинския били вече не пише с тоя акаунт..
2 - ше си праа квото си искам шото неможе никой да ме спрею
3 - и сам да си говоря поне ше знам че ме слуша някой по умен от вас
4 - не аз си слагам за аватар лола бъни от детско филмче а съм студент, не аз съм скапан педал който си слага рисувани жени на аватар и тн.
5 - ония балъка дето го е срам от мене знам що го е срам.... шото е роден в градския кенеф на дупница сигурно.
6 - може да съм простак ма за сметка на тва сичко си е балансирано шото докато аз еба най-бруталните пички вие пулсиращи изроди си пишете в форума. тва че аз пиша от 2 дена и ше пиша до 1-ви не значи че...а бе я се факайте бе копелета :pukeright:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Щом те дразни този форум и потребителите му, защо изобщо влизаш тук? Що не "ебеш най-бруталните пички"? Изобщо, какво си забравил тука бе, простак?
Ibiza DJ
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

hypnosssa написа:"Що е майна все е лАйна..." за тая песничка ли става въпрос?
не,
и преди да попиташ
не е оная - Пловдив педераст
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

dimage написа:Да, да, да искаме мазало... давайте София срещу провинция... айдееееееее залозите събирам аз.... Искам да чуя всичките "стойностни" аргументи ... :shock: :shock:

П.С Да живее България! И сплотеността на българския народ! :evil:
Сплотен български народ?
по-голяма смешка не бях чувал
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Хора, не му обръщайте внимание и ще спре.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

леле колко сте се отплеснали :) А по темата - може и да не ходя до ректората, а само до ФМИ, но при всички положения ще съм с някакви дънки и блузка. Официално...аз такива неща нямам в гардероба.

@Creed

ако решиш да се появиш с жартиерите и т.н. ... пиши преди това тук, да дойдем до ректората :)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Бавария написа:
hypnosssa написа:"Що е майна все е лАйна..." за тая песничка ли става въпрос?
не,
и преди да попиташ
не е оная - Пловдив педераст
абе аз и двете песни не ги знам ... срам срам :) и ми е много интересно
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”