Всъщност по телосложението. Аз няма да забравя най-страхотната двойка която познавах. И двамата бяха високи, стройни(граничещо с кльощави), със светлокестеняви коси до кръста. Застанеха ли един до друг в гръб, наистина се различаваха само по телосложение. Но страшно си отиваха! Все още ме е яд, че се разделихаПлазмодий написа:Специално споменах,че бяха с гръб,по какво да ги различа,по аурата лиNemesis написа:А защо не?!Плазмодий написа:Стоят си два метъла на пейка в парка с гръб към мен и си бичат тежкия грайндкор и по едно време,едното дългокосо ляга в другото и чак тогава се разбира че единият метъл не е коч...е това нормално ли е![]()
Хаха от кога жените и мъжете се различават само по косата!?
Защо харесвам дългокоси мъже!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Vaskes написа:И мене не ме харесваха съученичките с дълга коса, ама то и аз не ги харесвах, така че не ми беше проблем![]()
И понеже съм упорит още не съм се подстригал
Заради което много те уважаваме! Или поне аз ...
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
- Moon_Flower
- В началото бе словото
Re: Защо харесвам дългокоси мъже!
Не мисля, че дължината на косата има някакво значение...Е, поне като намери снопче мои косми няма да ме обвини...Crematory написа:
1.Дългокосите мъже изглеждат по -мъжествени.
2.Дългокосите мъже са по-секси.
3.90%от дългокосите мъже със сигурност не слушат чалга
4.Дългокосият мъж няма да се сърди, когато поискам да пусна дълга коса на сина ни...
5.Ако те оскубе нощем в леглото случайно,можеш да го оскубеш и ти.
6.Изразът "да се хванете за косите", когато се карате, може да стане буквален
7.(18+)Възбуждащо е къдриците му да галят голото ти тяло (тука май съм малко пристрастна)
8.Дългокосите мъже са с по-див и бунтуващ се характер.
9.Няколко дългокоси мъже на куп си е направо фантазия
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Да! Голяма грешка си направил... жалко жало, аз омята коса за злато не я давам нито продавам... скъпоценна ми е и не мога дори 5 см да торежа от нея! ОБИЧАМ СИ Я!
Ето ги и мойте момчета:
- Alexi от СОВ - пълни ми душата тоя човек, възхищавам му се не толкова заради косата /да, защото моято е по-дълга и по-хубава от неговатааааааа!!!
/, а се кефя на тва че е адски разкрепостен, ненормален и див. С други думи - типичното лошо момче!

И тази душичка, Шаграт, който ако е без фрапиращия грим е егати невинното и сладко същество!

Ето ги и мойте момчета:
- Alexi от СОВ - пълни ми душата тоя човек, възхищавам му се не толкова заради косата /да, защото моято е по-дълга и по-хубава от неговатааааааа!!! 
И тази душичка, Шаграт, който ако е без фрапиращия грим е егати невинното и сладко същество!
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
-
riding girl
- В началото бе словото
- ra4e^f
- Форумно зомби
1. Не винагиMoon_Flower написа:Crematory написа:
3.90%от дългокосите мъже със сигурност не слушат чалга 4.Дългокосият мъж няма да се сърди, когато поискам да пусна дълга коса на сина ни...
7.(18+)Възбуждащо е къдриците му да галят голото ти тяло (тука май съм малко пристрастна)
Не мисля, че дължината на косата има някакво значение...Е, поне като намери снопче мои косми няма да ме обвини...
2. Не винаги
3. Винаги хаха
4. Сигурно
5. То и с къса коса пак мога да го скубя,стига да не е 1/2 номер пострижка
6. пф..
7. Все едно съм с жена ли?
8. Не важи за всички,мн ясно
9. Що?
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
При мен ситуацията се промени, но все още съм съгласна с това, че дългокосите мъже са...
сексиии... Новият ми приятел също е дългокос и много ме кефи. Абе... аз винаги съм си имала слабост към тия мъже. Има нещо ужасно... първично и секси... абе... готино е. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Обяснила съм защо АЗ харесвам. Не защо ти. Като не си съгласна, ок, твое мнение. Нещата, които съм казала, важат за почти всички дългокоси мъже, които познавам (освен тези за секса, щото все пак не съм спала с всичкитеra4e^f написа:1. Не винагиCrematory написа:
3.90%от дългокосите мъже със сигурност не слушат чалга 4.Дългокосият мъж няма да се сърди, когато поискам да пусна дълга коса на сина ни...
Не мисля, че дължината на косата има някакво значение...Е, поне като намери снопче мои косми няма да ме обвини...
2. Не винаги
3. Винаги хаха/ама кво лошо има в това да се слуша /и/ чалга.../
4. Сигурно
5. То и с къса коса пак мога да го скубя,стига да не е 1/2 номер пострижка
6. пф..
7. Все едно съм с жена ли?
8. Не важи за всички,мн ясно
9. Що?
9. Що? - Щото обикновено правят музика, която влиза в кръвта ти. За тва.
И,да, много лошо има в това приятелите МИ да слушат чалга. Простила съм го само на един човек и тя е жена. За твоите ми е все тая какво слушат и дали ти намираш нещо лошо в това.