Мачле: уикенда, на терените до Бонсист?!
Модератори: ники, Methuselah
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Мачле: уикенда, на терените до Бонсист?!
Има ли навити за мачле?
Археолози?
Археолози?
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Що бе, играйте с Археологията.Те може и да се съберат за неделя, освен това срещу тях имате реални шансове за успех;
Макар, че и те ще ви бият...хаха. 
П.П Все пак аз мога да намеря хора за една контрола, за вас би била полезна;ще взема 5 човека от Дружба и може да поритаме;ако искаш....може да се уреди.
Примерно в събота, ако можете да се съберете, нямате ядове.
П.П Все пак аз мога да намеря хора за една контрола, за вас би била полезна;ще взема 5 човека от Дружба и може да поритаме;ако искаш....може да се уреди.
Примерно в събота, ако можете да се съберете, нямате ядове.
FCB......Mes que un Club!!!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
В момента ми е много трудно да събера отбора... от първия път се сещам за двама, които ще са на линия за неделя, като единия не е сигурен. Други двама са на разкопки, от 1 месец не си вдигат телефоните и не се знае дали ще се приберат преди края на октомври. Други трима не съм чувал цяло лято, но съм сигурен, че не са в София. Остават двама софиянци, от които единия имаше тежка контузия в началото на годината и няма да играе още поне месец, а другия е играл с отбора 2 пъти и също не съм говорил с него от 2-3 месеца... това е положението с археологията... определено предложението на Феликс звучи много по-обнадеждаващо. Ако има място за мен в някой от отборите и се разберете за неделя, ще се радвам да поритам.
За мач с археологията евентуално може да се говори към края на следващата седмица, като се види кои колеги ще се появят за началото на годината.
За мач с археологията евентуално може да се говори към края на следващата седмица, като се види кои колеги ще се появят за началото на годината.
zamunda.net will never die!
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Ела да играеш от нас
така ще имам да взимам по-малко хора, че и в Дружба вече не останаха играчи.Тъкмо ще поговорим за бизнес-въпроси;това, че вече не съм играещ-президент, не значи , че не съм само президент.
Интересно ми е какво става в отбора и дали например имате топка....

Също така, ще можете спокойно да разчитате на Сашко в мачовете през сезона;аз лично ще му плащам заплатата, утре в 11:00 ,като отиваме да плащаме таксата ще се водят финални преговори с тоя вампир;
ще стане човек от това момче.....

Също така, ще можете спокойно да разчитате на Сашко в мачовете през сезона;аз лично ще му плащам заплатата, утре в 11:00 ,като отиваме да плащаме таксата ще се водят финални преговори с тоя вампир;
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Измислихме го мача да се проведе на Бонсист, утре(събота 29.09.2007) от 17:00 ч.;(т.е 5 следобяд);Отборите ще бъдат съставени от по 6 човека,(т.е 5 + 1 с вратаря); съдия ще липсва,мача е приятелски, за престиж и обиграване най-вече на отбора на Форума; Това е засега от централата на УЕФА в Нион.