Предварително благодаря
1 курс БГ филология редовно и 2 курс новогръцка филология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
1 курс БГ филология редовно и 2 курс новогръцка филология
Отправям молбата си глвно към студентите от БГ и новогръцка филологии. До колкото вече се усведомих в програмите си имате руски език, като лекциите са съответно в 1 курс за бг фил.(редовно) и във 2-ри за новогръцката. Тъй като имам желание да идвам на точно тези лекии, ще ви помоля да ми кажете как са разпределени часовете по програма. Вярвам че вече имате програмите(до които аз не намерих друг начин да се докопам
)
Предварително благодаря
Предварително благодаря
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Имаме програмите вече,ще тествам да ти помогна.Аз съм първа група БГ филология и имаме руски в понеделник от 10-12 часа.Същия ден от 16 часа руски имат 2ра група и от 18 часа трета група.Във вторник от 16 часа 7ма група.В сряда имат от 8-10 часа руски 4 група.И после от 12 часа 5та група.
Дано можеш да идваш
Дано можеш да идваш
- Гост
- Пишеща машина
Всичко това начинаещи нива ли са?Katie написа:Имаме програмите вече,ще тествам да ти помогна.Аз съм първа група БГ филология и имаме руски в понеделник от 10-12 часа.Същия ден от 16 часа руски имат 2ра група и от 18 часа трета група.Във вторник от 16 часа 7ма група.В сряда имат от 8-10 часа руски 4 група.И после от 12 часа 5та група.
Дано можеш да идваш
Всичко е първи курсГост написа:Всичко това начинаещи нива ли са?Katie написа:Имаме програмите вече,ще тествам да ти помогна.Аз съм първа група БГ филология и имаме руски в понеделник от 10-12 часа.Същия ден от 16 часа руски имат 2ра група и от 18 часа трета група.Във вторник от 16 часа 7ма група.В сряда имат от 8-10 часа руски 4 група.И после от 12 часа 5та група.
Дано можеш да идваш
-
НеаМ РаВеН
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колеги филолози, вече съществуват неофициален сайт и форум, създадени специално за нашия факултет! Ако желаете - заповядайте там, за да обсъдим това-онова
http://www.fknf.eu
Nicht alles, was wirklich ist, ist wahr. Zum Beispiel die Lüge.