Аз не знам защо хората толкова ги е страх да се разкриват
Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- crazy kaio
- От дъжд на вятър
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Днес докато си бъбрех на по бира с поредната хубава, интересна и интелигентна женска персона, с която сме просто приятели стигнах до извода, че налитам само на жени, които предпочитат да са по-интелигентни от партньора си. Може би за да им е винаги отворена вратичката "заслужавах по-добро". Мдаааа, и затова обикновено съм сам. Хич не ми липсват и други кусури, но това някак си прелива чашата. Но важното е да си остана все така скромен и непретенциозен. Все пак по-добре "просто приятелки", отколкото прости приятелки, нали така? Аз сам се набутвам в задънени улици. Може би трябва да почна да гледам знаците. Да се таковам и у метафорите
- renesanz
- Легендарен флуудър
"защото любовта извлича човека от множеството,от тълпата,от статистиките и го превръща в най-ценното за мен същество.това "най" идва от "защото без него не мога" и от "друго нищо не ми е нужно"
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"