Мерси предварително!
Курсове?
Модератор: Boromir
Курсове?
Здравейте!Тази учебна година ми предстои кандидатстване и исках да ви попитам къде и как намеря информация за курсовете в СУ? Можете ли да ми препоръчате нещо? Чух, че в СУ има такива курсове и че са добри...
Мерси предварително!
Мерси предварително!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Разгледай тези постове http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 6&start=60
Между другото - да те посъветвам (от опит)
не ходи на разширените няколко месечни курсове , а иди на курсовете през априлската ваканция - десетдневните
Те са доста по-добри и по-ефективни
Успех
Между другото - да те посъветвам (от опит)
не ходи на разширените няколко месечни курсове , а иди на курсовете през априлската ваканция - десетдневните
Те са доста по-добри и по-ефективни
Успех
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
аз ти препоръчвам курсовете по история ( ако случайно кандидатсваш с нея , де ).От опит ти го казвам.Ориентират те за това какво да пишеш и какво не на изпитите , на какво да наблегнеш...А и преподавателите са интересни.но няма нищо да ти налеят в главата.Ученето си зависи от теб.
Те само ти дават насоката , но това също е много полезно. 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Mira написа:на мен също ми предстои кандидатстване след тази година и исках да попитам за тези разширени курсове,и по-специално по история,кога,къде и как става записването,а също така и при кого?честно казано съм чувала малко за тези курсове
и всякаква информация ще ми е от полза
мерси предварително
1. Изобщо не е задължително да ходиш в София на каквито и да е курсове!!!
2. Добре ще е все пак ако си решила този вариант да поразровиш из твоя град за подходящ преподавател, който прави такива курсове.
Разучи мненията на вече изкарали го хора...и прецени, поне ще си спестиш много разходи и ако е добър курса...печелиш!
3.Не вярвай на никого, още по-малко на мен...
- Galatea
- В началото бе словото
Ако някой се готви да кандидатства с английски-горещо му препоръчвам Университетската фондация за англицистика и американистика(намира се на Фритьоф Нансен №5).Аз,лично съм страшно доволна -ходих на три курса там,един от които беше пет месечен и всички ми бяха от голяма полза.Преподавателките са невероятни-научих толкова много от тях!Сега ми предстои да взема сертификат Cambridge Proficiency и главна заслуга за това имат именно преподавателките от кандидат-студентските курсове.Така,че ги препоръчвам безрезервно! 
Сбъдват се мечтите на тези,които работят,докато мечтаят.
Ако не е тайна , кой е този преподавател ( може да ми е преподавал?)borki4a написа:аз пък съм много доволна от курсовете по история специално в СУ(става дума за разширените).ходих цяла година от октомври до април,при положение 4е всяка събота пътувах от хасково до софия.и явно попаднах на преподавател,беше много добър и като учител и като човек
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
точно за тези курсове ми беше въпроса!borki4a написа:аз пък съм много доволна от курсовете по история специално в СУ(става дума за разширените).ходих цяла година от октомври до април,при положение 4е всяка събота пътувах от хасково до софия.и явно попаднах на преподавател,беше много добър и като учител и като човек
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
при всеки е индивидуално. на някои може да помогнат курсове или извънучебни занаятия. Лично на мен не ми помогнаха много. Аз ходих на курс по история в моя град и ми преподаваха самите преподаватели от СУ. Нито веднъж не съм си записвал техните и без това предълги лекции, не предавах теми за проверка и въпреки това се справих. Но това не означава, че не съм се подготявал...
Решението на всичко е едно: ИНДИВИДУАЛНАТА ПОДГОТОВКА!!!
Решението на всичко е едно: ИНДИВИДУАЛНАТА ПОДГОТОВКА!!!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

:)))))
Всеки прави своя избор.........