Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

amvr написа:иска да ти каже че има учене :) и аз имам доста познати не е шега работа ;) дето се казва не е престижно да влезеш а да я завършиш :)
Не ми се вярва да е само ученето, че те правистите в СУ имат повечко учене от нас. Нали гледах програмите.
Аватар
tea_mistike
В началото бе словото

Мнение от tea_mistike »

Хахаха, тепърва ще разбирате само ученето ли е или не :) По-добре не тръгвайте с никакви очаквания - така няма да останете разочаровани. Иначе ако сте убедени че това е нещото, което искате да учите, мисля че няма да съжалявате въпреки всичко :) Аз не съжалявам.
amvr
В началото бе словото

Мнение от amvr »

Е то аз само в Академията кандидатствах и то само факултет Полиция, така че определено съм ориентиран какво искам :)
Аватар
tea_mistike
В началото бе словото

Мнение от tea_mistike »

Евала! Значи никакви проблеми няма да имаш :) :thumbright:
stelian_hristov
В началото бе словото

Отделите в ГДППООР

Мнение от stelian_hristov »

Как мога да разбера в кой град какви отдели има, примерно сектор "Наркотици", сектор "Миграция" и подобни.
amvr
В началото бе словото

Мнение от amvr »

ОДП-то мисля
stelian_hristov
В началото бе словото

Както и да е

Мнение от stelian_hristov »

Абе ще питам някой полицай. То в тая тема все едно бомба е паднала !
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Какво не и харесваш на темата? Тя нали е една от подтемите на кандидастудентската кампания за 2007 и в тази връзка си свърши работата.
Това, което те интересува не е за тук. Много бързаш бе човек ! :D Айде не остана. :walk: В Академията ще разбереш.
amvr
В началото бе словото

Мнение от amvr »

Май се очаква да ни се обаждат по GSM-ите и писма да получаваме, ама за сега аз нищо немам...
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Какви телефони, какви писма, какви 5 лева. Не ти ли казаха като се записваше - на 1 октомври - 8 часа.Туй то. Първите две седмимци си свободен атом - без униформи / за адаптацийка - сигурно да не ни травмират нещо/ - шегичка де :D
amvr
В началото бе словото

Мнение от amvr »

младеж ще получиш писмо в пощата ;) а също така би трябвало да ни звъннат по телефоните и още на 30 може да се спи там, ама да изчакаме да звъннат... чуй ме какво ти говоря ;) а сме една седмица без униформи защото ще ни вземат мерки и ще ни се правят за всеки както му е реда ;)
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Добре! Ти чакай да ти звъннат /само да не си останеш с чакането/. Аз си знам и без да ми звънят:D
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

Благодаря на всички които писаха информация относно кандидатстването в АМВР както и за перипетиите които са имали. Тази година се запалих по това да ставам ченге и мн се надявам догодина да ви стана и аз колега :) За сега тази информация ми е достатъчна като за начало, ако може и някои да каже как е там вътре и дали са оправдани очакванията му/и и т.н
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Zed
В началото бе словото

Мнение от Zed »

абе хора прочетох всичко и установих че има всичко за полицай и почти нищо за пожарникариии :cry: така4е мого бих се радвал и бил благодарен ако може някой да ме поосведоми поне малко моля ви.
:? и бтл се извинявам за новата тема не се замислих :D
Аватар
Plamen Georgiev
В началото бе словото

Мнение от Plamen Georgiev »

Здравейте на всички !
Още в началото ви казвам, че съм нов и ви моля да не ме упреквате.
Набор 89 съм, искам да кандидатствам в Академията на МВР и тепърва ми предстоят изпитите.Четох много форуми, затова какви са изпитите, дали има връзкари и т.н.
Бих желал, вместо да се повтаряме тук, и да пълним темата,ако някой има
желание да ми помогне с информация (за почти всичко), да си пишем по скайп.
Бих искал също и да се запозная с хора, които ще кандидатстват през 2008 и да обменим информация също !

Успех, Живот и Здраве на всички :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”