Подписка за предварителен по Английски? (и не само)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено

Да или Не за предварителен по Английски

Да! :)
226
81%
Не! :@
54
19%

Общо гласове: 280

BKA
В началото бе словото

Мнение от BKA »

от изпит по език предварителен смисъл НЯМА ! поне според мен. Та то по литература няма, вие искате по език. Който каквото си направи на изпита това е.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Тестът тази година, според мен, си беше много обективен. И диктовката лесна. Есето винаги ще се оценява субективно, какво да правим :) Пожелавам много късмет на всички за КСК 2008/2009 и нататък :) Дано все пак ви въведат предварителни...
Thumbelina
В началото бе словото

Мнение от Thumbelina »

Драги кандидат-студенти, нека не забравяме, че живеем в България и трябва да се съобразим с някои особености на географското си положение. Аз съм Английска филология и предходната година се наложи да събират групи да карат часове заедно, защото НЕ ДОСТИГАТ ПРЕПОДАВАТЕЛИ (е, поне се опознахме :D ). А наплива също не е особено голям, заплащането им не е от типа "1 месец работа - 1 месец по гръб на яхтата". Преподавателите по английски език едвам успяваха да проверят нашите неща (които никак не са малко), представете си да им тупнат още един изпит и то от такава величина, на който се явяват хиляди. Имайте милост!
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

А си мислех че няма хора които да са против още един шанс
ИзображениеИзображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:twisted: Никакъв шанс за вас! :twisted:
Ash
В началото бе словото

Мнение от Ash »

Имам спомени, че съм чела някъде, че A на CAE се приема от СУ като оценка на конкурсния изпит, така ли ще е (и) тази година?
Аватар
Heilagr
В началото бе словото
Специалност: Скандинавистика
Курс: четвърти

Мнение от Heilagr »

а дано, ама надали...САЕ, СРЕ, DSD и така нататък са доста престижни документи, но май не са много на почит в СУ :? със сертификатите на Кеймбридж, както и с немска езикова диплома приема Техническия университет със сигурност.
Niagarafossen, London og Paris -
Ka e det mot Bergen - Nordens Paradis!
Аватар
svetoslava
В началото бе словото

Мнение от svetoslava »

амчи как тъй Софиския,не друг ами Софийския наблягам,ше приема с некфи си там сертификати на...как беше?!Кеиймбридж?!шегата настрана,това наистина би било много хубаво-аз така или иначе май ще се пробвам тази година..и както е тръгнало с Пръфишънси:)))не че съм чак толкоз добра,ама нали тфа ми е била целта за 5 години в езикова и сънуване на английски(в 8 клас особено).едиснтвената разлика м/у двата изпита е,в това че на единия не винаги знаеш какво да очакваш-във всякакъв смисъл.познайте от 3 пъти за кой става въпрос :? така че както и за БЕЛ,така и за АЕ съм напълно ЗА предварителен(хах,тфа са 2та предмета с които уж ще канд.)..бтв прочетете топика за предварителния по БЕЛ...няма смисъл да си хабим нервите,вижте какво е отговорил проф.забравих-му-името,и ще се убедите че смисъл да протестираме няма.то и без тфа много протести ще станат.по-добре според мен да използвме Ценното време,през което не сме на училище,да учим...!!!ей тфа е то иронията да си ученик в БГ!!!
a dream is reserved for those who dare to try
Аватар
svetoslava
В началото бе словото

Мнение от svetoslava »

ами признава се и в някои определени Университети в Европа и въобще англо-говорящи страни,но зависи с какво ниво си го взел :!:
a dream is reserved for those who dare to try
nelly__
В началото бе словото

Мнение от nelly__ »

И аз съм за предварителен по английски език :)
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Аз много ще се притеснявам на изпита , защото ако не ме приемат ,ме очаква живот в малък град. За мен предварителен изпит по английки и литература е повече от необходимост , защото няма да се скова на изпита
, озъзнавайки неговата съдбоносност,а ще го възприемам като тренировка (поне първия).
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Хора, не е фатално ако не влезнете от първия път :)
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

И аз съм ЗА предварителен по АЕ!!!Верно е, че много ще претоварим проверяващите, но трябва ли поради липса на достатъчно хора от един изпит да зависи бъдещето ни?Не ми се иска да е така.Ние трябва да сме psycho-masters, за да не тичаме до диспансера и обратно преди изпит АЕ.
Don Horhe написа:Хора, не е фатално ако не влезнете от първия път :)
Да да.Другия път. :banghead:
Последно промяна от Vissonia на 25 Окт 2007, 23:07, променено общо 1 път.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Какво му е фаталното? Родителите ти ще те изгонят от вас ли? В най-лошия случай ще поработиш и догодина отново ще кандидадстваш. Така повечето хора биха могли да решат какво точно искат да учат, а не да пишат по 20 специалности, само и само да влезнат във ВУЗ.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

Не, мисълта ми е, че след толкова мн труд, учене и тормоз от цялата рода,приятелите им и даскалите не е никак хубаво да стават гафове:)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”