Японистика?!
Модератор: Don Horhe
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Е после и това стана, но в друга форма, защото клонях към 2 за срока.Lanfaer написа:Трябвало е да пуснеш и дарениеза Него
тогава е можело да имаш шанс :Р хахаха луда работааа
Последно промяна от FeelingSad на 25 Сеп 2007, 17:05, променено общо 1 път.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
-
ponex
- В началото бе словото
и аз се радвам , че ни се падна той а не някой гаден щото се пак имаме толкова много часове на седмица при него...неска испуснахме 5 часа при него , че е боленfan4battle написа:Много се радвам че той беше така навит да преподава, и че се кефите!![]()
Преподавателите са в оскъдица, а и повечето студенти нямат възможност или желание да преподават.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
За Сашо от Хоккайдо ли иде реч?fan4battle написа:Много се радвам че той беше така навит да преподава, и че се кефите!
Или капацитет.fan4battle написа:Преподавателите са в оскъдица, а и повечето студенти нямат възможност или желание да преподават.
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
[quote="FeelingSad"]
Единственият човек, който ме ентусиазира и аз оцелях по физика, даже преминах с 6 за срока и 5 за годината беше един приятел от Австрия, който ми преподаваше по скайп.
Е, даде резултат..[/quote]
Въх, ако иде реч за Венци, той трябва да направи бизнес
Ако не ме лъже паметта, и на Мао така преподаваше
А Сашо сега е на мястото на Янко нали? И география ли преподава?
Единственият човек, който ме ентусиазира и аз оцелях по физика, даже преминах с 6 за срока и 5 за годината беше един приятел от Австрия, който ми преподаваше по скайп.
Въх, ако иде реч за Венци, той трябва да направи бизнес
А Сашо сега е на мястото на Янко нали? И география ли преподава?
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Именно за Венци говорех. Спомням си как вечер ми помагаше по скайп и на следващия ден няма такъв ентусиаст като мен за домашното и за изпитване!Melanin написа:Въх, ако иде реч за Венци, той трябва да направи бизнесFeelingSad написа: Единственият човек, който ме ентусиазира и аз оцелях по физика, даже преминах с 6 за срока и 5 за годината беше един приятел от Австрия, който ми преподаваше по скайп.Е, даде резултат..
Ако не ме лъже паметта, и на Мао така преподаваше
![]()
Billy, само да отбележа - допускаш правописни и пунктуационни грешки
ponex, не му се връзвай бре..
Като цяло тия мнения верно най-добре да бъдат измодерирани едно хубаво
Кристи, аз с физиката проблеми не съм имала, ама и никога не съм се ентусиазирала покрай нея
Тъкмо вчера Венци ме просветляваше за четирите сили (силни и слаби привличания, електро-магнетизъм и гравитация
) и вече забравих почти всичко
Бе хубавото е, че в унито няма физика 
ponex, не му се връзвай бре..
Кристи, аз с физиката проблеми не съм имала, ама и никога не съм се ентусиазирала покрай нея
On ira où tu voudras, quand tu voudras
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Да, ние като се видяхме скоро и на мен ми обясняваше едни неща. Но бих казала, че това е тъмната страна на физиката - разбираш нещата твърде буквално и магията от неща като дъгата, светлината, залезите и други неща изчезва.Melanin написа:Billy, само да отбележа - допускаш правописни и пунктуационни грешки![]()
![]()
ponex, не му се връзвай бре..![]()
Кристи, аз с физиката проблеми не съм имала, ама и никога не съм се ентусиазирала покрай неяТъкмо вчера Венци ме просветляваше за четирите сили (силни и слаби привличания, електро-магнетизъм и гравитация
) и вече забравих почти всичко
Бе хубавото е, че в унито няма физика
Брей, Японистика да е смотана специалност?
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
10-годишните с пуберското мислене да си направят отделна тема за псуване.
Японистиката не е смотана специалност, интересна е, но далеч не е толкова прехвалена, колкото я изкарват във вестниците и класациите. А това с баловете също е двусмислено; дори и да имаш 6 на приемен изпит (имаме такива), не значи че струваш като човек. И така нататък. Поне нивото на простотия и селяния е нулево.
Японистиката не е смотана специалност, интересна е, но далеч не е толкова прехвалена, колкото я изкарват във вестниците и класациите. А това с баловете също е двусмислено; дори и да имаш 6 на приемен изпит (имаме такива), не значи че струваш като човек. И така нататък. Поне нивото на простотия и селяния е нулево.
Ма май и след бана нещо стана а ? Е са щи напулня скапания форум с лайнаCrematory написа:За момента ще заключа темата и ще се занимая с нея довечера. Били, държа да те предупредя, че с подобно поведение и маниер, ще си навлечеш бан. Считай го за последно предупреждение. Видя ли още един твой подобен пост на тези, ще бъддеш баннат.