Ще има ли стачка?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Ще има ли стачка?
Навсякъде се говори и в същото време никой нищо не казва.... Знаете ли нещо по въпроса?
Los suspiros son aire y van al aire,
las lagrimas son agua y van al mar,
dime, mujer, cuando el amor se olvida,
sabes tu a donde va?
las lagrimas son agua y van al mar,
dime, mujer, cuando el amor se olvida,
sabes tu a donde va?
-
кой повика кой почука
- Драскач
-
кой повика кой почука
- Драскач
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Нали знаеш какво е казал народът, "Капка по капка, вир става"кой повика кой почука написа:ахахахаBillyy написа:Crematory
ЛОША КАКА АДМИНИСТРАТОР
ДОКАТО СЕ ОПИТВАШ ДА МЕ СПРЕШ ВСЯКА ВЕЧЕР ПОСЕЩААМ МАЙКА ТИ ЕЙ КУРВО СКАПАНА ! ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА ДЕТО МИ ИЗТРИ КОМЕНТАРИТЕ![]()
etc, etc...
малко, но от сърце
Последно промяна от lollabunny на 28 Сеп 2007, 13:53, променено общо 1 път.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз пък чух, че от 1 ноември ще стачкуват, ако не бъдат изпълнени исканията им. По-специално за СУ говоря. И даже малко се притеснявам. Половината училища наистина спряха занятия. Не ми се ще да съм студентка само месец. Няма да успее да ми писне. 
Последно промяна от lollabunny на 28 Сеп 2007, 13:50, променено общо 1 път.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
I курс Европеистика
аз съм на мнение че трябва ние студентите да стачкуваме.те искат субсидия и искат от догодина таксите за студентите да скочат със 100%.и после работи за да се издържаш и накрая по изпити ти викат колега ние с вас не сме се виждали..и ти става ясно че ше ти се наложи да се видите на януари и след това,и след това...обшто взето от цялата работа с тая субсидия ние не печелим нищто,обаче накрая ще го отнесем.