Приетите журналистика!

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

хаха и аз съм на 5тия етаж и май се очертава да имам доста колеги съседи :D от стаята не съм мн мн доволна... но всъщност не ме бърка особено :D айде скоро ще се видим с вс :)
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."
Robinzon
В началото бе словото

Мнение от Robinzon »

е кажете де - доволни ли сте от общежитията?...и в колко точно трябва да сме пред Ректората на 1ви....то май и във ФЖМК ще има някаква церемония...аз предлагам да се разберем да се съберем някъде наедно тогава...който иска де...какво ще кажете?
Beach Soccer by Umbro: Life is short, play hard!...
Robinzon
В началото бе словото

Мнение от Robinzon »

на 1 които желае в 10.45 в градинката пред народната библиотека...да се видим и да отидем заедно на откриването.
Beach Soccer by Umbro: Life is short, play hard!...
Аватар
Marisha
В началото бе словото

Мнение от Marisha »

А въпросната церемония от 11ч ли е? И няма ли да ни качат програмата? Сайтът на ФЖМК е мн зле...
Аватар
Biliana
В началото бе словото

Мнение от Biliana »

Да от 11 е в ректората , иначе във факултета е от 14.30 :))) С две ръце за идеята на Robinzon -там съм :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Колеги, след официалното откриване на академичната учебна година е добре да се прехвърлите в отдел “Студенти”, който адекватно (надявам се) ще отговаря на вашия нов статут, потребности и интереси. :wink: Тази тема я заключвам.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”