Някой с иранистика?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Някой с иранистика?
Хехех,тази година ще съм първи курс Иранистика,което на много познати им се струва малко шантаво,но аз много се радвам,защото винаги съм искала да уча нещо,което не всеки знае и наистина смятам,че имам бъдеще с тази специалност!А и никак не ме плаши това,че може би ще е трудно,защото наистина имам желание,а май това е най-важното
Искаше ми се да попитам,има ли някой друг от форума,който да учи тази специалност,да каже някакви коментари,как са преподавателите,трудно ли се взимат изпитите,кои от избираемите специалности предпочитате...И каквато и да е друга информация да дадете,пак ще съм благодарна 
Не се сбъдват само забравените мечти...
- [Mecha]Warrior
- В началото бе словото
За съжаление не мога да ти дам информация защото и аз ще съм първа година тази специалност. Искам да попитам обаче кога трябваше да сме в центъра за източни езици и култура. Нали на 19.09 ? Когато бях там си записах информацията от таблото, но незнам защо после реших, че съм го записал грешно и сега ми се върти датата 09.09, но това се пада Петък. Изглежда ми нелогично да започваме в Петък. Е, коя е датата
?
Иначе бих изкоментирал така. И аз започвам с голямо желание въпреки, че не се гласях точно за Иранистика. В момента, в който разбрах, че ще уча това почнах да ровя из нета за информация относно Иран. Струва ми се интригуващо и се надявам очакванията ми да се оправдаят !
Иначе бих изкоментирал така. И аз започвам с голямо желание въпреки, че не се гласях точно за Иранистика. В момента, в който разбрах, че ще уча това почнах да ровя из нета за информация относно Иран. Струва ми се интригуващо и се надявам очакванията ми да се оправдаят !
Споко,човече,на 19.09 започваме,само че аз пък не помня в колко точно - 9 ли беше,9:30 ли...ще проверя пак като наближи времето
Иначе специалността наистина си е интригуваща,"персийски език" ми звучи доста екзотично,смятам,че ще е интересно,а и наистина доста малко хора са го завършили,няма да има голяма конкуренция...Има бъдеще! 
Не се сбъдват само забравените мечти...
- Ambrosius Aurelianus
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
- [Mecha]Warrior
- В началото бе словото
- gerchenceto
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-арабист