Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
спокойно "бе бейби" на тебе точно не бих се обидила =) лоллз а "пича на аватара" го харесвам и ще го харесвам с каквито и дрехи да се облече или с каквато и прическа да се носи..popfolk star написа:Не виждам нищо смешно!!!!gitty написа:Хаааахахахаха добреее "Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите " хахахаха!! о дааа!! ще си умра от смях!!!popfolk star написа:Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид.![]()
![]()
![]()
Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят.
Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.
![]()
![]()
готиния чаааар ааа ахахахахаха!!!
![]()
![]()
![]()
Още пове4е 4е пи4а който си си сложил /а на аватара - ногово копие можеш да видиш във всяко второ фолк заведение. Неговата визия е доста разпространена сред фолк средите....??!!!
![]()
Само да не вземеш да ми се обидиш!!!
--> 

- popfolk star
- В началото бе словото
Бравоgitty написа:спокойно "бе бейби" на тебе точно не бих се обидила =) лоллз а "пича на аватара" го харесвам и ще го харесвам с каквито и дрехи да се облече или с каквато и прическа да се носи..popfolk star написа:Не виждам нищо смешно!!!!gitty написа:Хаааахахахаха добреее "Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите " хахахаха!! о дааа!! ще си умра от смях!!!popfolk star написа:Аз ли4но мисля, 4е по-голямата 4аст от хората които мразят поп-фолка и вси4ко свързано с него са големи комплексари на тема външен вид.![]()
![]()
![]()
Много завиждат затова 4е не притежават дори и 4астица от готиния 4ар и визия на поп-фолк звездите и затова ги мразят.
Аз пък много им се кефя на някой от певиците(само на 2-3 от тях) и мисля 4е са супер талантливи и готини.
![]()
![]()
готиния чаааар ааа ахахахахаха!!!
![]()
![]()
![]()
Още пове4е 4е пи4а който си си сложил /а на аватара - ногово копие можеш да видиш във всяко второ фолк заведение. Неговата визия е доста разпространена сред фолк средите....??!!!
![]()
Само да не вземеш да ми се обидиш!!!
пък той си ги сменя често =)
''Тъмно е, навън вали, 4акам да се върнеш ти, стая с 4етири стени пропита от цигарен дим...''
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Ъпсурт имаха такава песен дето се пееше "Животът ти е поп фолк"... Някои явно са много засегнати и има защо. Тука става дума не за тея дето слушат чалга, а за тея които жевеят чалгарски живот. Мислят си, че откриват топлата вода или незнам какво, само щото са "фйешъън"... Малко ще изгрубея ама... хора вие собствени мисли имате ли? Или като видите някой с панталонче "пепел от рози" е супер гъзарско да му станеш клонинг? То да бяхте един и двама, ама... аз като се разхождам и гледам само с периферното зрение и имам чувството, че обикалям в кръг и се разминавам с 1 и същи човек по 20 пъти
Понякога се чудя тея хора имат ли някаква цел в живота ( освен кисненето по заведения и гримирането) ? Колко ли книги са прочели? Колко ли пъти са плакали на стойностен филм? Колко пъти казаха 4мерси" или "извинявай"... Какви интереси (освен това да са в крак с модата) имат те?
А дали завиждам на тези изкуствени кукли, за това че изглеждат така... сигурно... понякога им завиждам на лицемеритето с което твърдят, че винаги са били естествени и, че са били само 2 до 4 пъти с мъж
Завиждам им ама друг път! Аз знам коя съм, имам собствена самоличност, и дори и да не съм "перфектна" съм си аз...
Понякога се чудя тея хора имат ли някаква цел в живота ( освен кисненето по заведения и гримирането) ? Колко ли книги са прочели? Колко ли пъти са плакали на стойностен филм? Колко пъти казаха 4мерси" или "извинявай"... Какви интереси (освен това да са в крак с модата) имат те?
А дали завиждам на тези изкуствени кукли, за това че изглеждат така... сигурно... понякога им завиждам на лицемеритето с което твърдят, че винаги са били естествени и, че са били само 2 до 4 пъти с мъж
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не бе виж и аз не се кефя на чалга ама като се съберем 25 човека и пусна нек'во ретро примерно и не се кефат половината а на чалга стаа егати калабалъка .Sw1tched написа:Става, става! Въпрос на индвидуалност, няма смисъл да спорим на тази тема.user-1209 написа:Не прочетох до са к'во е писано ама без чалга як купон не става!
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Начи примерно сам никога не съм слушал чалга ... ама има песни дето ме кефат и ги чувам по партита, а и на 2 големи вече почти всякаква чалга ме кефи... човешко е!FataMorgana написа:уеднаквяване на мисленето,в твоя случай следване на мнозинството(ако че наистина не се кефиш на чалга)
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Това, че на ретро не става купона не значи, че само на чалга ставаuser-1209 написа:Не бе виж и аз не се кефя на чалга ама като се съберем 25 човека и пусна нек'во ретро примерно и не се кефат половината а на чалга стаа егати калабалъка .Sw1tched написа:Става, става! Въпрос на индвидуалност, няма смисъл да спорим на тази тема.user-1209 написа:Не прочетох до са к'во е писано ама без чалга як купон не става!
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
има, имааа...Sw1tched написа: Това, че на ретро не става купона не значи, че само на чалга става. Няма нищо по-забавно от погото на Sepultura в хол с аквариум, телевизор, dvd, няколко секции и т.н.
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,