Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Трябвало е да пуснеш и дарение :) за Него :) тогава е можело да имаш шанс :Р хахаха луда работааа
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Lanfaer написа:Трябвало е да пуснеш и дарение :) за Него :) тогава е можело да имаш шанс :Р хахаха луда работааа
Е после и това стана, но в друга форма, защото клонях към 2 за срока. :lol: Единственият човек, който ме ентусиазира и аз оцелях по физика, даже преминах с 6 за срока и 5 за годината беше един приятел от Австрия, който ми преподаваше по скайп. :lol: Е, даде резултат..
Последно промяна от FeelingSad на 25 Сеп 2007, 17:05, променено общо 1 път.
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

fan4battle написа:
fan4battle написа:А преподавателят ви един такъв висок и рус ли е?
ТОЧНО :wink:
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Много се радвам че той беше така навит да преподава, и че се кефите! :D
Преподавателите са в оскъдица, а и повечето студенти нямат възможност или желание да преподават.
Изображение
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

fan4battle написа:Много се радвам че той беше така навит да преподава, и че се кефите! :D
Преподавателите са в оскъдица, а и повечето студенти нямат възможност или желание да преподават.
и аз се радвам , че ни се падна той а не някой гаден щото се пак имаме толкова много часове на седмица при него...неска испуснахме 5 часа при него , че е болен :cry: .... абе сенсей си е супер печен :wink:
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

fan4battle написа:Много се радвам че той беше така навит да преподава, и че се кефите!
За Сашо от Хоккайдо ли иде реч?
fan4battle написа:Преподавателите са в оскъдица, а и повечето студенти нямат възможност или желание да преподават.
Или капацитет. :? Егаси, само аз ли смятам, че се изискват много сериозни качества и отговорност, за да станеш преподавател? И никакви студенти - дипломирани или не - не могат да се пишат "преподаватели" никъде. :?
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Именно тези с капацитет имах предвид.
Александър написа:
fan4battle написа:Много се радвам че той беше така навит да преподава, и че се кефите!
Високия Сашо, той ще да е.
Изображение
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

[quote="FeelingSad"]
Единственият човек, който ме ентусиазира и аз оцелях по физика, даже преминах с 6 за срока и 5 за годината беше един приятел от Австрия, който ми преподаваше по скайп. :lol: Е, даде резултат..[/quote]

Въх, ако иде реч за Венци, той трябва да направи бизнес :lol: Ако не ме лъже паметта, и на Мао така преподаваше :lol:
А Сашо сега е на мястото на Янко нали? И география ли преподава?
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

fan4battle написа:Именно тези с капацитет имах предвид.
Александър написа:
Високия Сашо, той ще да е.
той трябва да е не може да се сбърка този човек :lol:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Melanin написа:
FeelingSad написа: Единственият човек, който ме ентусиазира и аз оцелях по физика, даже преминах с 6 за срока и 5 за годината беше един приятел от Австрия, който ми преподаваше по скайп. :lol: Е, даде резултат..
Въх, ако иде реч за Венци, той трябва да направи бизнес :lol: Ако не ме лъже паметта, и на Мао така преподаваше :lol:
Именно за Венци говорех. Спомням си как вечер ми помагаше по скайп и на следващия ден няма такъв ентусиаст като мен за домашното и за изпитване! :lol:
Аватар
Melanin
В началото бе словото

Мнение от Melanin »

Billy, само да отбележа - допускаш правописни и пунктуационни грешки :!: :lol:
ponex, не му се връзвай бре.. :wink:
Като цяло тия мнения верно най-добре да бъдат измодерирани едно хубаво :)
Кристи, аз с физиката проблеми не съм имала, ама и никога не съм се ентусиазирала покрай нея :lol: Тъкмо вчера Венци ме просветляваше за четирите сили (силни и слаби привличания, електро-магнетизъм и гравитация 8) ) и вече забравих почти всичко :? Бе хубавото е, че в унито няма физика :twisted:
On ira où tu voudras, quand tu voudras
et on s'aimera encore, lorsque l'amour sera mort
Toute la vie sera pareille à ce matin
aux couleurs de l'été indien
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Melanin написа:Billy, само да отбележа - допускаш правописни и пунктуационни грешки :!: :lol:
ponex, не му се връзвай бре.. :wink:
Като цяло тия мнения верно най-добре да бъдат измодерирани едно хубаво :)
Кристи, аз с физиката проблеми не съм имала, ама и никога не съм се ентусиазирала покрай нея :lol: Тъкмо вчера Венци ме просветляваше за четирите сили (силни и слаби привличания, електро-магнетизъм и гравитация 8) ) и вече забравих почти всичко :? Бе хубавото е, че в унито няма физика :twisted:
Да, ние като се видяхме скоро и на мен ми обясняваше едни неща. Но бих казала, че това е тъмната страна на физиката - разбираш нещата твърде буквално и магията от неща като дъгата, светлината, залезите и други неща изчезва. :? Хем съм любопитна защо така, хем като узная и физиономията ми помръква значително. :) Но за тези впечатления като се видим в ЦИЕК, че спамът е голям. :lol:

Брей, Японистика да е смотана специалност? :lol: В някой друг живот, когато баловете ще се равняват на тези от Педагогика да кажем.. И на туризъм е достатъчно. :P Но там трябва и зубрене на география.
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

10-годишните с пуберското мислене да си направят отделна тема за псуване.
Японистиката не е смотана специалност, интересна е, но далеч не е толкова прехвалена, колкото я изкарват във вестниците и класациите. А това с баловете също е двусмислено; дори и да имаш 6 на приемен изпит (имаме такива), не значи че струваш като човек. И така нататък. Поне нивото на простотия и селяния е нулево.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

За момента ще заключа темата и ще се занимая с нея довечера. Били, държа да те предупредя, че с подобно поведение и маниер, ще си навлечеш бан. Считай го за последно предупреждение. Видя ли още един твой подобен пост на тези, ще бъддеш баннат.
Billyy
В началото бе словото

Мнение от Billyy »

Crematory написа:За момента ще заключа темата и ще се занимая с нея довечера. Били, държа да те предупредя, че с подобно поведение и маниер, ще си навлечеш бан. Считай го за последно предупреждение. Видя ли още един твой подобен пост на тези, ще бъддеш баннат.
Ма май и след бана нещо стана а ? Е са щи напулня скапания форум с лайна :thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger::thefinger:
Заключено

Обратно към “ФКНФ”