Относно 1-ви Октомври....
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
volnaptichka
- В началото бе словото
Относно 1-ви Октомври....
Рових се къде ли не из този форум ... на секретарката в СУ се обаждах ии така и не разбраха кога ще е официалното откриване на учебната година и къде тряя да сме и в колко часа... Тази година съм първи курс и се чувствам яко объркана т.к. никъде не пише таи информация... 
-
ponex
- В началото бе словото
Re: Относно 1-ви Октомври....
то за различните специалности не е ли различноvolnaptichka написа:Рових се къде ли не из този форум ... на секретарката в СУ се обаждах ии така и не разбраха кога ще е официалното откриване на учебната година и къде тряя да сме и в колко часа... Тази година съм първи курс и се чувствам яко объркана т.к. никъде не пише таи информация...
-
volnaptichka
- В началото бе словото
До колкото се запознах с инфо-то в сайта на стопанския факултет - откриването е в Аулата на Ректората в 11 часа, после от 14 (пак там) се срещаме с останалите по факултети (колегите
, преподаватали и т.н.). След това всеки към своя факултет за раздаване на книжките и програмите. И след това някъде да отпразнуваме първия учебен ден 
Today is the day of the start of the rest of your life - enjoy it!
А така още една колежка...dqvolche написа:До колкото се запознах с инфо-то в сайта на стопанския факултет - откриването е в Аулата на Ректората в 11 часа, после от 14 (пак там) се срещаме с останалите по факултети (колегите, преподаватали и т.н.). След това всеки към своя факултет за раздаване на книжките и програмите. И след това някъде да отпразнуваме първия учебен ден
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
13.00 часа е само за Историческия факултет.Geronimo написа:за отделните специалности може да е различно , но това е по-нататък. Първо има откриване на годината в Аулата, ако не се лъжа, но от колко часа нямам представа.Към 13 трябва да е ...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Колегаkorpusito написа:А така още една колежка...dqvolche написа:До колкото се запознах с инфо-то в сайта на стопанския факултет - откриването е в Аулата на Ректората в 11 часа, после от 14 (пак там) се срещаме с останалите по факултети (колегите, преподаватали и т.н.). След това всеки към своя факултет за раздаване на книжките и програмите. И след това някъде да отпразнуваме първия учебен ден
Today is the day of the start of the rest of your life - enjoy it!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз мойта я взехdqvolche написа:Хей! Някакви идеи да ходим някъде заедно след като си вземем книжките на 1-ви?
ама с кеф ще се бутам на опашка и ще всявам раздор
в масовката
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Re: Относно 1-ви Октомври....
Колежка! И аз съм така само знам, че трябва да отида в ректора ,ама в колко часа не и след откриването по факултетите.volnaptichka написа:Рових се къде ли не из този форум ... на секретарката в СУ се обаждах ии така и не разбраха кога ще е официалното откриване на учебната година и къде тряя да сме и в колко часа... Тази година съм първи курс и се чувствам яко объркана т.к. никъде не пише таи информация...
Don`t drink too much, drink three much!

.
Вие не разбрахте ли? СУ ще стачкува, няма откриване тази година, няма уни, няма лекции, няма дипломи...
Billy хайде млъкни вече, започваш да ставаш жалък...
Billy хайде млъкни вече, започваш да ставаш жалък...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Re: .
kotio написа:Вие не разбрахте ли? СУ ще стачкува, няма откриване тази година, няма уни, няма лекции, няма дипломи...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.