Аз съм българче!!!
- Abele*
- Постоянно присъствие
Обичам България, но искам да замина в чужбина. Дали да уча, или работя - не знам. Дали ще се върна - не знам.
Разбира се, че там няма на никой да му поднесат всичко на тепсия. И там е трудно както тук. Но ако имаш там осигурена работа и близки хора, защо не? По принцип това са двете неща, които възпрепядстват някои да поемат това предизвикателство.
Разбира се, че там няма на никой да му поднесат всичко на тепсия. И там е трудно както тук. Но ако имаш там осигурена работа и близки хора, защо не? По принцип това са двете неща, които възпрепядстват някои да поемат това предизвикателство.
la consolation des arts...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
smeshko
- Паисий
Ти пък как го разбра !?!??! Имах и още имам възможност , ако реша да замина при сестра ми , която живее и работи в Париж , но просто не исках . Не е проблема , че не ми стиска , а че мисля , че тук ще ми е в пъти по-хубаво и приятно и досега си струва.uktc написа:По-голямата част от тези, които казват, че обичат България и затова ще си останат тук, го правят или защото нямат възможност да заминат в чужбина, или защото не им стиска...
In vino verittas