Кандидати за Английска филология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Добре дошъл ^_^(")
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

най-накрая и един колега :]
как тъй най-накрая? аз отдавна съм тука :wink:
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

deathcrush написа:
най-накрая и един колега :]
как тъй най-накрая? аз отдавна съм тука :wink:
извинявам се,пропуснала съм :]
надявам се да си харесваш специалността :]
Hold ur breath and count to ten
telvanni
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от telvanni »

ADeLL написа:Добре дошъл ^_^(")
Мерсиии :mrgreen: Започваме другата седмица и вече усещам приятна превъзбуда :mrgreen: (или може би наистина трябва да намаля чая :shock: ). Наистина нямам търпение да започна, защото миналата година не можах да кандидатствам поради независещи от мен обстоятелства и трябваше 1 година само да бачкам, което изобщо не е готино... И тази година някво си се явих на изпита, взех си го като стой та гледай, обаче чак сега ми идва power-а и някак си се загнездва идеята, че вече съм студент :mrgreen: Някак си се бях примирил, че ще си бачкам само. Както и да е, плс хора пишете някви глупости :drunken:
Support bacteria - they’re the only culture some people have.

The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese.
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Може ли да ви попитам и вас нещо, англофилолози? ;)
Знае ли някой как стоят нещата с втори език в тази специалност? Имате ли възможност да изучавате втори чужд и как се изучава? Дали е само в направление 'Педагогика"-за учители или и в преводаческото...
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

хахах, Telvanni, виж си подписа и след тва виж моя :lol:
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Мисля че имаше нещо такова с втори език ,ама от 3 година май.....не знам,ще те объркам.
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Да, има такова нещо, наречено 2-ри език. От втората година си е направо задължително да си избереш поне един допълнителен език :wink: А ако искаш - може и 3-ти и 4-ти да избереш - the sky is the limit :wink:
The harder you fall, the higher you bounce...
telvanni
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от telvanni »

deathcrush написа:хахах, Telvanni, виж си подписа и след тва виж моя :lol:
:lol: Ми аз периодично преравям мрежата за сравнително забавни мисли, когато реша, че е време за малко освежаване на профила. Доста дълго време си слагах един от законите на Дилбърт като подпис - Do not meddle in the affairs of dragons cause you are crunchy and taste good with ketchup. Всъщност имаше един подпис, който наистина ме накара веднъж да се разсмея - беше "Животът... си е е**ло майката"... Мдам, всъщност доста ми е омръзнало от разни мъдрости и сентенции - клишират се за отрицателно време. Хубави подписи са с охльо и Bunny - чакайте да видя дали мога да намеря...

(\_/)
(O.o) This is Bunny. Copy Bunny into your signature
(> <) to help him on his way to world domination.

Охльо не мога да го намеря... Ми то е същото, само че с охлюв... Както и да е
:D

PS: Аве, хора, кога трябва да ходим на първи и къде? (не ми се ходи на официалното откриване, само на събирането на специалността (там разпределяне по групи и така нататък)). Някой да знае час и стая?
Последно промяна от telvanni на 28 Сеп 2007, 11:46, променено общо 1 път.
Support bacteria - they’re the only culture some people have.

The early bird may get the worm, but the second mouse gets the cheese.
Аватар
bojangles
В началото бе словото

Мнение от bojangles »

telvanni написа: Ще видим как ще върви ученето - поне ще си имам някакво смислено занимание - само с работа не става, чувствам се деградиращ :roll:
Това ми е познато. Мислех си че мога да работя всякаква работа, но след едно лято прекарано в бачкане наистина ми стана ясно колко е важно висшето, както и това да си харесваш специалността и работата съответно.
PS: Аве, хора, кога трябва да ходим на първи и къде? (не ми се ходи на официалното откриване, само на събирането на специалността (там разпределяне по групи и така нататък)). Някой да зная час и стая?
Стига шаш и паника, никой нищо не знае все още. Ама доколкото прочетох май ще се наложи да уважим официалното откриване :roll:
I didn't lose my mind, it was mine to give away...

I drink to make other people interesting.
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Ааааарррррррр,една седмица и ми иде да скоча от влака,особено с невероятния брой книжлета по Литературознание....ухаааа,край тва беше,ще се мре,знам си ,знам си. :?

П.П.Тва май е за темата в студенти,ама тука го нацелих първо
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”