Dzvero_ide написа:Деба , докато бех с дълга коса хич не ме харесваха съученичките , сега пък излиза , че има много женски дето се кефат на дългокоси !!! И тва ако не е преебавка....
И мене не ме харесваха съученичките с дълга коса, ама то и аз не ги харесвах, така че не ми беше проблем
И понеже съм упорит още не съм се подстригал
айде добре.. аз ще (се) предлагам.. и аз ходя по концерти.. не съм много претенциозна.... но все пак.. по-"живичките" изпълнения са ми по-по вкуса... ..
.. важното е коси да има!
Стоят си два метъла на пейка в парка с гръб към мен и си бичат тежкия грайндкор и по едно време,едното дългокосо ляга в другото и чак тогава се разбира че единият метъл не е коч...е това нормално ли е
Плазмодий написа:Стоят си два метъла на пейка в парка с гръб към мен и си бичат тежкия грайндкор и по едно време,едното дългокосо ляга в другото и чак тогава се разбира че единият метъл не е коч...е това нормално ли е
Дядо му казваше едно време, че много си приличаме, защото и двамата сме с дълги коси
Как да не харесваш такъв мъж, хъ?
Плазмодий написа:Стоят си два метъла на пейка в парка с гръб към мен и си бичат тежкия грайндкор и по едно време,едното дългокосо ляга в другото и чак тогава се разбира че единият метъл не е коч...е това нормално ли е
А защо не?!
Хаха от кога жените и мъжете се различават само по косата!?
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
А защо не?!
Хаха от кога жените и мъжете се различават само по косата!?
Специално споменах,че бяха с гръб,по какво да ги различа,по аурата ли