Jamesmagno написа:Не може да пищете по сто групи, няа как всички да са ви еднакво любими...
1- Може може!
2- Аз не съм писала сто, а около 10 и наистина може би първите 4-5 са ми еднакво любими, но това не значи че и другите не са ми любими, виж вече ако наистина изпиша всички групи които слушам /айде не са сто по-малко са сигурно / тогава вече не мога да кажа че сичките са ми еднакво любими, но е факт че ги слушам следователно харесвам.
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
Ами всеки с вкусовете си- едно време да ти кажа и за мен имаше саом една група... и какво се случи? Слушах само тях повече от година, ама наистина нон-стоп, навсякъде, и по всяко време само те ми бяха в ушите, лошото беше че не бяха само в ушите ми а напълно ме бяха обсебили... та тази голяма любов в един момент взе да се постопява и така до сега когато вече почти не ги слушам защото си пр омених адски много стила и вече почнах да слушам много по-твърди и тежки групи... ТТа когато харесваш силно само една група, рано или късно разбираш че не само тя заслужава да бъде номер 1.
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...