Къде сте учили преди да влезете в Университета? (15.04.2005)
- Ammerie
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хич не е трудно пък като гледам как отсега си се амбицирал няма да има6 проблемиявор написа:Абе аз сега ще съм 12 клас в МГ Варна ... Голям оптимист ли съм, че искам да кандидатствам право в СУ или не е чак толкова трудно?
иначе аз съм от 73СОУ/втора немска/ в сф и бтв и мене ме приеха на много места в германия ама се отказах поради ред причини и не съжалявам, а съм сигурна 4е 6те имам много възможности да замина при по-добри условия
- явор
- Летописец Виртуоз
Благодаря за хубавите думи ...Ammerie написа:хич не е трудно пък като гледам как отсега си се амбицирал няма да има6 проблемиявор написа:Абе аз сега ще съм 12 клас в МГ Варна ... Голям оптимист ли съм, че искам да кандидатствам право в СУ или не е чак толкова трудно?
иначе аз съм от 73СОУ/втора немска/ в сф и бтв и мене ме приеха на много места в германия ама се отказах поради ред причини и не съжалявам, а съм сигурна 4е 6те имам много възможности да замина при по-добри условия
То и аз имам възможност да кандидатсвам в чужбина, но предпочитам право тук ... веж ако не ме приемат в СУ или може би ако не искам в нашия свободен може да си използвам сертификатчето(САЕ - Ниво С1, което е достатъчно за доста университети ... просто ако българската образователна система се подиграе с мен няма да се колебая много да напусна родината)
П.П. ... ако харесваш певицата от ник-а ти те поздравявам с Touch(с TI версията)
Последно промяна от явор на 05 Сеп 2005, 23:13, променено общо 1 път.
- явор
- Летописец Виртуоз
впрочем, нащо даскало е единственото "елитно" в града, в което няма квоти ... в нашия клас са най-малко момичета от випуска 8, но има класове като "ж"(с френски), където момичетата са повече ... смешното е, че момчетата тук са повече, а училището ни е наследник на бившата девическа гимназия в града(от преди 121-2 години)o4ko написа:МГ Ямбол (мъжката гимназия) хахаха!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
знаеш ли че май имахме обща абитуриентска вечер? Боровец, х-л Самоков, 21.05? (помня че бяхме с някво ямболско даскало ама дали беше точно МГ-то..)o4ko написа:МГ Ямбол (мъжката гимназия) хахаха!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
Яворе,батенце,как сме се молили да имаме повечко женско, но уви!не можах да преживея факта,че има повече момичета с мустаци отколкото момчета.просто оскъдицата ни на момичета беше довъшена от ей такива приятни гледки(мустаци,бричове,огромни любовни ръкохватки т.н.)кво да правиш-съдба......
П.П. хахахахаххахахахахахахаххаах
да не ми се обиждат съученичките ми,обичам си ги!:)))
П.П. хахахахаххахахахахахахаххаах
да не ми се обиждат съученичките ми,обичам си ги!:)))
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не, от София съм.. явно съм се объркал нещо - и аз поради спиртни причиниo4ko написа:Tripio, ако си от Ботевград-може.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
-->