КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
cherry_dream
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- starscream-
- В началото бе словото
- Sun Shine
- Драскач
И кое е точно голямата разлика с това което си си мислела? аз пак досаждам но все пак да обменим опитanimalita написа:Sun Shine написа:Дай малко инфо...![]()
Първо ти разесняват как трябва да изглежда темата на изпита. Нещо, което на мен ми беше много интересно, защото се оказа, че съм доста далеч от истината![]()
Хах, ами първо не знаех, че под обем 30 стр. се разбира 15 бели листа с 25 реда с огромни букви и 2 см полетаSun Shine написа:И кое е точно голямата разлика с това което си си мислела? аз пак досаждам но все пак да обменим опитanimalita написа:Sun Shine написа:Дай малко инфо...![]()
Първо ти разесняват как трябва да изглежда темата на изпита. Нещо, което на мен ми беше много интересно, защото се оказа, че съм доста далеч от истината![]()
А за оценяването на темата...Хах, ако объркаш град минус една единица. Разказа ми за едно момиче (чиято тема ми показа). Във ИУ-Варна има 3.75. Защо? Разменила е два от международните коридори - единия го е пратила в Гърция, а другия в Събия.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
- Sun Shine
- Драскач
хм наистина ли така трябва да изглежда?!Нямах никаква представаanimalita написа:Хах, ами първо не знаех, че под обем 30 стр. се разбира 15 бели листа с 25 реда с огромни букви и 2 см полетаАз не пиша така
Показаха ми примерна тема...Че то така било много лесно да си изкараш 30 стр.
Аз наистина нямах представа, че така трябва да изглежда
![]()
-
cherry_dream
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами не съм питала дали е задължително и дали ще ти направят проблем, ако не го изпълниш, но все пак идедята на всеки учител е, че готви учениците ни за 6ци, така че това може би е идеалния вариантSun Shine написа:хм наистина ли така трябва да изглежда?!Нямах никаква представаА 25 реда задължителни ли са и 2та см
Аз , обаче мисля че няма абсолютно никакъв смисал ако имаш 6 в дипломата по предмета с който ще кандидатстваш да се явяваш по него на втората матура.Този предмет не е Литература,защото както знаете тази матура е задължителна,а втората матура е по предмет избран от ученика.Защо ли няма смисъл ами защото ако има 6 в дипломата а на матура изкараш 4 и се окаже че в правилника за прием на университета както е записано че ако в дипломата имаш две оценки и едната е от зрелостен изпит като балообразуваща се ползва оценката от зрелостния изпит - това означава че след като изкараш на матура по-ниска оценка се прецакваш!Но пък от друга страна ако имаш 4 в дипломата и получиш по-висока оценка ти си ползваш като балообразуваща по-високата от двете оценки!
но нали оценката от втората matura няма да се смята в дипломата??
Последно промяна от Sugarkata на 25 Сеп 2007, 18:25, променено общо 1 път.
Как няма да влиза в дипломата, би? То ако не влиза, няма смисъл да се явявамеSugarkata написа:но нали оценката от втората matura няма да се смята в дипломата??
Таква им е политиката. Започваме с най-големите и трудни теми, за които не излизат много нови данни.Sun Shine написа:А защо на курсовете сте почнали от население?странно
- Sun Shine
- Драскач
Да логично е..това с най-трудните...Аз реших да ги карам подред-да имам ред в мислите си
Да има логика.и за мяатурата .Просто се чувствам най-сигурна в матурата по география щото беше като за малоумни...
а БТв откривам че на Славейков учебника има много пропуски в природната география тъй че по-добре пенин..Пък за политическата част-славейков
Да има логика.и за мяатурата .Просто се чувствам най-сигурна в матурата по география щото беше като за малоумни...
а БТв откривам че на Славейков учебника има много пропуски в природната география тъй че по-добре пенин..Пък за политическата част-славейков