Кореистика

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Идейно :) на мен много ми харесва, че пускаш разни такива неща Feeelingsad :) действат много освежаващо и събуждащо :) продължавай в същият дух!!!

Може да няма много с темата освен, че са му леко дръпнати очите. На мен лично страшно ми харесва!!!! Поздравче :)

http://video.google.com/videoplay?docid ... 0638076087
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Мм, това е добро. Напомня ми на акустичните албуми на любимия ми японски певец. 8)
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Утре в 19:00 часа на стълбите пред Ректората :) Пак! :)
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Kira написа:Утре в 19:00 часа на стълбите пред Ректората :) Пак! :)
Е, аз пак няма да мога да дойда. Работа, кормуване, уговорка. Казвайте по-рано. :?
Naki
В началото бе словото

Мнение от Naki »

Видях си стаята в общежието и мисля, че ще оцелея някак си :D Също така единия ми съкилииник е много точен, което е супер яко! Остава да видим другия :p
Изображение
mimi_fm
В началото бе словото

Мнение от mimi_fm »

Hei, a mnogo li e strashno ako propusna uvodnia kurs??
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Страшно е да! Адски важен е, полага основите на езика. Освен това е задължителен! Само ако имаш уводен курс обаче. Ние нямаме...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Остана още само една седмица и нещо! :D Нямам търпение! От друга страна знам, че няколко седмици след като започнем, ще се върна назад, ще прочета този си пост и ще избухна в дълбок и потресаващ, почти агонизиращ, саркастичен смях, придружен с още по-свежа депресия! :D Чак депресия не, забвние... пак не.. не мога да намеря точната дума, но съм сигурна, че ще бъде доста напрегнато.

Ама никой от по-горните курсове не разказа повече за заминаването в Корея! :x А ние, малките зайчета, имаме нужда от свежа марулка, много витамини и калции. :P За да имаме стимул да продължаваме..

Още един въпрос. В Интернет като адреси на корейското посолство в България, са посочени два. Кой е настоящият? Някой има ли представа?
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Здравейте, колеги! Започвам сериозно да се плаша като гледам какво се пише по останалите теми - например китаистите си скъсват ******* от учене! Някой може ли да каже горе-долу, да ни подготви по колко часа на ден е желателно да се учи? Разбира се зависи и от нашата възприемчивост, но да кажем едно 4-5 часа на ден стигат ли? :shock:

И друго - обещах аз да се поинтересувам от колко часа сме на 1-ви. Само че съм до късно на работа и изпускам Мария Тодорина! И днес се обадих и вече беше отишла в Ректората. :? Може ли някой да се обади вместо мен в ЦИЕК и да попита от колко часа сме на 1-ви, евентуално и за програмата? Телефонът е 8293785. Много благодаря предварително.

П.П.: ОБаждах се и в Ректората, ФКНФ, направо ме изядоха с парцалите! Била съм звъняла твърде късно, извън работното време, което било до 5! Моля ви, нека някой провери вместо мен и да го съобщи във форума. :?
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Нашата учителка ни каза, че вероятно ще бъде от 10 в ректората и после от 12 в ЦИЕК, понеже так било всяка година. За точно място в ректората не мога да ти кажа, ако не забравя, утре ще питам. :)
Изображение
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Kuln написа:Нашата учителка ни каза, че вероятно ще бъде от 10 в ректората и после от 12 в ЦИЕК, понеже так било всяка година. За точно място в ректората не мога да ти кажа, ако не забравя, утре ще питам. :)
Ние сме в ЦИЕК, не в Ректората.
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

FeelingSad написа:
Kuln написа:Нашата учителка ни каза, че вероятно ще бъде от 10 в ректората и после от 12 в ЦИЕК, понеже так било всяка година. За точно място в ректората не мога да ти кажа, ако не забравя, утре ще питам. :)
А? Става въпрос, че официалното откриване на годината е в ректората. Зная, че сте в ЦИЕК.
Изображение
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Kuln написа:
FeelingSad написа:
А? Става въпрос, че официалното откриване на годината е в ректората. Зная, че сте в ЦИЕК.
Аз питах за мероприятията в ЦИЕК. Така или иначе не смятам да ходя до Ректората. Освен ако не е задължително?
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Не е задължително, разбира се, ти даже и в ЦИЕК можеш да не отидеш, ако не ти се ходи. Доколкото знам, на 1ви е само откриване без мероприятия от сорта на лекции и тем подобни. Ще попитам утре, но мисля, че ще е от 12ч.
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Програма ще има за твойта специалност след 14.00 на 28.09.07
medicate, medicate
Заключено

Обратно към “ФКНФ”