Бях малко ауей, в случай, че още не са ти отговорили:
Втора класация излиза на 29 септ., настаняването -- от 29 до 4.
Има и трета, на която участват всички некласирани + некласираните първокурсници. Класират се по бал. Тя излиза на 10 октомври

Извинявай за късния отговор, ама чак сега погледнах темата.MERCES_LETIFER написа:Не.
уктц: и все пак, не е ли твърде необичайно успехът за втора класация да е по-висок от този на първа?!
Според мен ще си му стигне на момчето.

В трета може ли да се участва ако не си участвал в първите две?MERCES_LETIFER написа:Бетооон
Бях малко ауей, в случай, че още не са ти отговорили:
Втора класация излиза на 29 септ., настаняването -- от 29 до 4.
Има и трета, на която участват всички некласирани + некласираните първокурсници. Класират се по бал. Тя излиза на 10 октомври
П. Горанов написа:Във ІІ класация участват всички, които не са класирани на І, а на І класация участват всички, които са подали документи в периода 15.06.-14.07.2007 г. За да задавате по този начин въпроса, значи Вие не сте подали документите си именно в този срок: 15.06.-14.07.2007 г. Това означава, че можете да го направите отново едва след приключване на настанителната кампания. Настанителната кампания приключва с ІІІ класация. И така, краткият отговор на Вашият въпрос е "Не!". За Вас остава възможността, описана тук: http://uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=16189J`E`K`O написа:и аз да попитам - ако не сме подали документи за участие в 1ва и 2ра класация, можем ли да подадем за 3та?

В това няма смисъл, защо да не можеш да участваш в трета, която е социална ако не си участвал преди това в предишните две?Victoria написа:П. Горанов написа:Във ІІ класация участват всички, които не са класирани на І, а на І класация участват всички, които са подали документи в периода 15.06.-14.07.2007 г. За да задавате по този начин въпроса, значи Вие не сте подали документите си именно в този срок: 15.06.-14.07.2007 г. Това означава, че можете да го направите отново едва след приключване на настанителната кампания. Настанителната кампания приключва с ІІІ класация. И така, краткият отговор на Вашият въпрос е "Не!". За Вас остава възможността, описана тук: http://uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=16189J`E`K`O написа:и аз да попитам - ако не сме подали документи за участие в 1ва и 2ра класация, можем ли да подадем за 3та?
Аз го питах, ама явно и той не знае. Първо каза, че трета класация не била социална. Гледам изискванията и необходимите документи за нея и разбирам, че е социална. Класирането е на социален принцип, а не върху успех. Абе, пак родна бюрокрацияVictoria написа:Не питай мен. Така е писал Петко Горанов.