Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
cufff написа:При образуването на групите бала ли е от значение или това кога си се записал. Защото аз изчаках и се записах след трето класиране, а ми стигаше балът за преди това. И сега се чудя дали с един приятел ще сме заедно, като са ни почти поредни номерата. Да се похваля с хубавия си номер 10100
п.п вече успях да си загубя студентската карта, добре че не ни дадоха нижките.
Здравейте колеги,още малко остана до първи(най-после) аз ще съм 1курс и се надявам очакванията ми да бъдат оправдани Кажете по колко човека ще сме в група?
inspiration написа:Здравейте колеги,още малко остана до първи(най-после) аз ще съм 1курс и се надявам очакванията ми да бъдат оправдани Кажете по колко човека ще сме в група?
споко, ще има по-натоварени дни и по-леки.упражненията по цитология например понеже са през седмица са по 6 часа и тоя ден с цитологията идва доста тежичък.ама ние имахме ден само с 1на лекция (и то ОНХ -ще разберете защо уточнявам ) зависи и как точно ще ви разпределят програмата на съответната група.ама е направено за хора все пак...
Здравейте колеги,аз също ще бъда първи курс в БФ,специалност Биология и химия . И искам да попитам,някой дали може да ми каже,за нашата специалност на групи от по колко човека сме,а и какви предмети ще изучаваме първата година?
Не се притеснявай да направиш голяма крачка - не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока!