Относно спорта - фитнес?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

братле и аз ще записвам т.нар. "неблагодарен" спорт. БУргаската школа сме много силни :wink: Няма да се излагаме. Ти ся къде дигаш? МОже да се уговорим да се запишем заедно ако искаш. Айде драскай ЛС
bibi_sexy
В началото бе словото

Фитнес

Мнение от bibi_sexy »

Здравейте!Аз също ще записвам фитнес,така че ако има някой от ФМИ,който иска фитнес,да драсне едно ЛС,да се запишем заедно!!!
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

аз ше се запиша на фитнес :)
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

много е мизерно :( а на аеробика в академик никой да не ходи!отврат е,съблекалните миналата година бяха нещо ужасно,студено е,не ти обръщат никакво внимание......и без това не е задължителен,по-добре карайте колело в парка :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
jully
В началото бе словото

кажете ми....

Мнение от jully »

Ей,кой от вас е ходил на фитнес?самата зала тази на стадион Академик ли е?ако е тя-тя е добра?къде и как става записването???????? :roll: :wink:
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

dimage написа:Нях нях - хахха няма такъв фитнес... забавно е и не е натоварващо...
Всъщност е много хубаво, че го има... :D
А лошото е, че деня петък ми е зает понякога... :(, но то си е лошо само за мене :...) :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”