Несъмнено!Pisobella написа:И аз все така разправях че ако тръгна гола ще ми е студено,ама хората упорито ме убеждават че ще има кой да ме сгрее и да не се притеснявам! :")
С какво ще сте облечени на 1-ви?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
С черните дънки, черните кубинки и черната риза. Ако е топло ще си метна и черното палто отгоре
В ателието на шивача от който си купих ризата миналата година имаше изложени костюми подобни на този на Нео от Матрицата и все си мислех ако имам пари и ме приемат скандинавистика да си направя подарък и да взема едно такова и с него да отида на 1-ви. Така се случи, че ме приеха скандинавистика и доскоро имах и пари, но пък като отидох там и пак видях костюмите и нещо не ми харесаха толкова, а нямаше време да го шият нов по поръчка. Нищо, за 8-ми декември може и да си го поръчам
Засега само с палто. Или с кожен шлифер, ако случайно попадна на някой до понеделник 
В ателието на шивача от който си купих ризата миналата година имаше изложени костюми подобни на този на Нео от Матрицата и все си мислех ако имам пари и ме приемат скандинавистика да си направя подарък и да взема едно такова и с него да отида на 1-ви. Така се случи, че ме приеха скандинавистика и доскоро имах и пари, но пък като отидох там и пак видях костюмите и нещо не ми харесаха толкова, а нямаше време да го шият нов по поръчка. Нищо, за 8-ми декември може и да си го поръчам
- lollabunny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
То че не е задължително, не е, ама ще си заслужава, да се види този цирк, който се очертава от нудисти, Иванистки, фаталистки и романтични момиченца с пижамки с Мечо Пухsasoh написа:Кой е казал че е задължително да се ходи на Първи
Последно промяна от lollabunny на 28 Сеп 2007, 13:54, променено общо 1 път.
Мария Стойчева
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
I курс Европеистика
"Да де, ама ние сме СУ, ние сме академичната общност, ние имаме познание, съзнание, морал и хигиена." - Добромир Добрев
xaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxax
axaxaxaxaxax Vie pobyrkahte li se? To super golqmo sybitie,4e 4ak do drehite oprqha . . . axaxaaaxaxaxaxaxaxxaxaaxax
едит: КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
едит: КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
And all the drugs
In the worls
Can't save us from
Ourselves
In the worls
Can't save us from
Ourselves
- summer
- Да живей словото
Внимавай с деколтето и дължината на полата, не искаш да изглеждаш евтино, нали?Бавария написа: мисля да сложна нещо по-предизвикателно
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
дам, бебешко розовоsummer написа:Внимавай с деколтето и дължината на полата, не искаш да изглеждаш евтино, нали?Бавария написа: мисля да сложна нещо по-предизвикателно![]()
Иначе съм сигурна, че розовото е твоят цвят.
е то аз нали ще дойда у вас да ми накъдриш косата
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men