Но по принцип колкото по-рано натрупаш опит, толкова по-добре. В университета почти нищо не се научава...
700 кинта заплата... Дали ще ме изгледат като луд?
Модератор: fluffy cloud
-
sasoh
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
http://fmi.students.bg/modules.php?name ... 6f57062189
Тук има няколко много добри мнения точно по въпроса за програмистите, и съм съгласен, че не трябва да почваш за 300-400

Тук има няколко много добри мнения точно по въпроса за програмистите, и съм съгласен, че не трябва да почваш за 300-400
-na 500lv. zapochvat sekretarkite v shto-gode normalni BG firmi;
efegee
-
Sharena Sol
- В началото бе словото
a
Якото е че младите хора вече не се навиват да работqт за малко пари.
Другото добро е че сега има и къде да се работи и да изкарваш нелошо докато си студент, без да се налага да ходиш по бригади.
Не че бригадите са лошо нещо...
ама ако трqбва да ходя чужбина по добре да е на екскурзия.
Няколко човека около мен работим по кол центровете, в случая - в Hewlett Packard.
В кол център (нормален заплатите почват от 700 нагоре). Ако някой се интересува мога да го насоча към обяви в йобс.бг, щото така се случи че съм горе долу наясно със заплатите в supporta...
Другото добро е че сега има и къде да се работи и да изкарваш нелошо докато си студент, без да се налага да ходиш по бригади.
Не че бригадите са лошо нещо...
ама ако трqбва да ходя чужбина по добре да е на екскурзия.
Няколко човека около мен работим по кол центровете, в случая - в Hewlett Packard.
В кол център (нормален заплатите почват от 700 нагоре). Ако някой се интересува мога да го насоча към обяви в йобс.бг, щото така се случи че съм горе долу наясно със заплатите в supporta...
Човече не се подценявай за 350 лв. бре 
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И аз съм Sales .. и вече над 3 години работя това. Вече ми е трудно да си представя да работя на твърда заплата. Самото заглавие на темата ме впечатли защото 700лв бе първоначалната ми заплата за нощни смени (9 часови) в първия call center където работих 2004 година.Ro написа:Аз работя в IT компания, но съм Sales, а не програмист. Програмистите взимат наистина добри пари, за нашите не знам колко точно, но не вярвам да работят за по-малко от 1500.
Принципно не е нормално да се притесняваме от това да си поискаме справедливо възнаграждение за труда. Имаме някаква психологическа бариера, която трябва да преодолеем в това отношение. Човек с висше образование, с два езика, за по-малко от 700 лева не е нормално да се навива да работи.
Искайте си много и ще ви се даде. На две интервюта за работа директно съм казвал че ми губят времето когато ме офертират да съм Sales без процент(?!).
За по малко от 500лв никой не трябва да се навива,защото това едвам покрива квартирата,сметките и храната. Трябва да се работи за да се изкарват пари и да си удовлетворявате не само нуждите , но и желанията.
700лв според мен е достойно съществуване, но не и хубав живот или добра заплата.
Nothing is Perfect