Как и от къде да научим каква ни е програмата ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
@ Kuln Във факултета. А ако факултета ти е в ректората, значи в ректората. В общи линии протича по следния начин: събирате се в някоя стая или зала, набутват се всички вътре, разни лелички и чичовци (бъдещите ви преподаватели) ще ви говорят за специалността и за студентството като цяло, а после един по един ще ви извикват да си вземете книжките.
@ hypnosssa Това май зависи от специалността. Предишните два пъти когато бях първи курс ни ги дадоха на 1-ви, а тази година ни ги дадоха на 13 септември но ние имаме уводен курс и ни трябваха за да си изкараме читателски карти от библиотеката, иначе нямаше да можем да си вземем учебници.
@ hypnosssa Това май зависи от специалността. Предишните два пъти когато бях първи курс ни ги дадоха на 1-ви, а тази година ни ги дадоха на 13 септември но ние имаме уводен курс и ни трябваха за да си изкараме читателски карти от библиотеката, иначе нямаше да можем да си вземем учебници.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Pebbles
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
дам ФКНФ сме в ректората обаче твойта книжка защо са ти я дали толкова рано?аз като се записвах ми казаха, че на откриването ще ни ги дадат.или може би има значение дали си от Сф или не...Kuln написа:Хм, значи и аз съм в ректората. ФКНФ се води в ректората, нали така? Понеже аз съм 'жител' на ЦИЕК и така...
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Защото имаме уводен курс и още първия ден (10ти) отидохме от секретарката да си ги вземемPebbles написа:дам ФКНФ сме в ректората обаче твойта книжка защо са ти я дали толкова рано?аз като се записвах ми казаха, че на откриването ще ни ги дадат.или може би има значение дали си от Сф или не...Kuln написа:Хм, значи и аз съм в ректората. ФКНФ се води в ректората, нали така? Понеже аз съм 'жител' на ЦИЕК и така...

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Feeling Sad, никой още не знае каква е програмата на биолозите. Това ще се разбере след 1-ви.
Kuln, втората ми братовчедка учи Индология, казва се Яна
А за ,,живущите" в ЦИЕК май ще сме си в нашата сградка, няма да сме в ректората, или поне така си мисля.
Kuln, втората ми братовчедка учи Индология, казва се Яна

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Янка ДжанкаDon Horhe написа:Feeling Sad, никой още не знае каква е програмата на биолозите. Това ще се разбере след 1-ви.
Kuln, втората ми братовчедка учи Индология, казва се ЯнаА за ,,живущите" в ЦИЕК май ще сме си в нашата сградка, няма да сме в ректората, или поне така си мисля.
То ще сме си в нашата сграда само че мен ме итнересуваше дали там ще ни дадат програмата или трябва да си я вземем от ректората

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Там ще ни я дадат, не ми се вярва да ни разкарват до ректората за едната програма 

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Оооо, не се съмнявай във възможностите на СУ. А и по принцип първокурсниците се тъплят на първия учебен ден в ректората да се набутат в залата, така че може и да не се потрудят много много за нас 
Аз мисля да прескоча все пак до ректората и да си взема от там евентуално програмата, ако някой от ЦИЕК няма да се разкарва, да свирка, ще взема и за него
Аз мисля да прескоча все пак до ректората и да си взема от там евентуално програмата, ако някой от ЦИЕК няма да се разкарва, да свирка, ще взема и за него

Пхах бахти малкия свят бяхме в един клас...Kuln написа:Янка ДжанкаDon Horhe написа:Feeling Sad, никой още не знае каква е програмата на биолозите. Това ще се разбере след 1-ви.
Kuln, втората ми братовчедка учи Индология, казва се ЯнаА за ,,живущите" в ЦИЕК май ще сме си в нашата сградка, няма да сме в ректората, или поне така си мисля.
То ще сме си в нашата сграда само че мен ме итнересуваше дали там ще ни дадат програмата или трябва да си я вземем от ректората
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole