Славянска филология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
riot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от riot »

окей, адд-нах няколко човека в пустия му скайп, но вие все не сте онлайн по едно и също време :? , така че конференцийката за сега е impossible малко...
без бог, без господар

Изображение
Аватар
gerenceto
В началото бе словото

Мнение от gerenceto »

ето и моя skype lauslet,аз ще добавя в моя тези,чийто skype-ове са във форума,з-то пак заминавам за няколко дни и няма да мога да се включа в общия разговор:)
слабите търсят порядъка,а силните владеят хаоса
Аватар
riot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от riot »

позамряхме...
на първи към колко трябва да се явим :?:
без бог, без господар

Изображение
Аватар
sims
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sims »

Здравейте колеги, I курс;) Аз съм славист, но вече 2ра година :)Надявам се да нямате проблеми с изпитните сесии. Малко трудничко е, но не се стряскайте, всичко е постижимо и възможно :) С каквото мога и ако желаете ще помагам.Успех ;)
Аватар
Descarada
В началото бе словото

Мнение от Descarada »

Ехе най - после някой от горен курс :D радост голяма :D та аз искам да питам като цяло впечатление за специалността,преподавателите и трудността ,защото от доста места чувам,че никак няма да е лесно .. но все пак ще ми е полезно да чуя и от някой,минал по този път :) ще ти бъда благодарна ако ни просветлиш малко :wink:
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
Аватар
sims
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sims »

Да ви кажа честно и аз бях в същата ситуация - всеки казва "ауу езикознание, теория на литературата, език.. няма вземане, тая специалност е ужас", но не е така! Кой каквото иска да казва - сядате и учите! Вярно, доста е натоварващо, но първият ви семестър е някаква приказка. Големият зор е юни догодина, на 2рата сесия. Но пак казвам - всичко се взема, стига да учите, да посещавате редовно лекции и ако имате възможност да разбирате материята последователно. Така мисля няма да имате проблеми. Надявам се все пак да имате повече късмет с преподавателския колектив тази година, че при нас наистина беше кофти - проф. Петя Асенова и доц. Росица Димчева не беше най-добрата комбинация. Но и при тях оцеляваш, рецептата я дадох ;) Успех
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Kleo »

Оцеляваш,ако са в добро настроение и не им е накривял светът за това,че те остаряват, а пред теб е животът! :cry: Петя Асенова и Роси Димчева са най-кошмарните същества-съжалявам,че го казвам,но всеки споделя от личен опит! :x И може ли и двете да си обявят поправките в един и същи ден,в един час-14 септември,9.00ч.?!!!! :evil: :x :cry:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Аватар
sims
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sims »

И при нас беше кошмар, ако трябва да бъда искрен. Настроението по време на изпит беше определящо и ако нямаш късмет, аут. А ако това за поправката е истина, еееее нечовешко е. Имам колеги, които трябва да се явяват и на 2та изпита. Кошмар наистина.
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Kleo »

Явихме се и пак имаше скъсани,но аз си взех езикознанието и съм много доволна!!! :D :blob4: :toothy7:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Аватар
riot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от riot »

абе я кжете кога аджеба е откриването и т.н. Моля!
:?
без бог, без господар

Изображение
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

искам да поздравя всички, които са ги приели в Славянска филология, защото това е една от най-добрите хуманитарни специалности :D даже малко ви завиждам, но няма как :)
Аватар
Дукеса Простакеса
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Дукеса Простакеса »

:D Дано да е така! :)
Лъкът прошепва на стрелата, преди да я пусне: "Твоята свобода е моя!"
Аватар
Descarada
В началото бе словото

Мнение от Descarada »

И аз се интересувам от колко часа трябва да сме във факултета.Ако някой знае да сподели :?
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
Mishelle
В началото бе словото

Славянска филология

Мнение от Mishelle »

Току що се обадих във факултета-откриването започва в 13:00, зала 160. :D
Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

:? ама вие как се ще съберете там?!? ще бъде интересно...
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”