Как и от къде да научим каква ни е програмата ?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Тя и моята си е в мен, дадоха ни ги на 10ти.
Изображение
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

@ Kuln Във факултета. А ако факултета ти е в ректората, значи в ректората. В общи линии протича по следния начин: събирате се в някоя стая или зала, набутват се всички вътре, разни лелички и чичовци (бъдещите ви преподаватели) ще ви говорят за специалността и за студентството като цяло, а после един по един ще ви извикват да си вземете книжките.

@ hypnosssa Това май зависи от специалността. Предишните два пъти когато бях първи курс ни ги дадоха на 1-ви, а тази година ни ги дадоха на 13 септември но ние имаме уводен курс и ни трябваха за да си изкараме читателски карти от библиотеката, иначе нямаше да можем да си вземем учебници.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Хм, значи и аз съм в ректората. ФКНФ се води в ректората, нали така? Понеже аз съм 'жител' на ЦИЕК и така... :)
Изображение
Аватар
Pebbles
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Pebbles »

Kuln написа:Хм, значи и аз съм в ректората. ФКНФ се води в ректората, нали така? Понеже аз съм 'жител' на ЦИЕК и така... :)
дам ФКНФ сме в ректората обаче твойта книжка защо са ти я дали толкова рано?аз като се записвах ми казаха, че на откриването ще ни ги дадат.или може би има значение дали си от Сф или не... :?
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Аз имам един въпрос по тази тема. Някой знае ли каква е програмата за Биология Редовно? Един мой познат ме помоли да питам вместо него. Поне да знаете в какво време вървят лекциите на първи курс Биология?
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Pebbles написа:
Kuln написа:Хм, значи и аз съм в ректората. ФКНФ се води в ректората, нали така? Понеже аз съм 'жител' на ЦИЕК и така... :)
дам ФКНФ сме в ректората обаче твойта книжка защо са ти я дали толкова рано?аз като се записвах ми казаха, че на откриването ще ни ги дадат.или може би има значение дали си от Сф или не... :?
Защото имаме уводен курс и още първия ден (10ти) отидохме от секретарката да си ги вземем :)
Изображение
Аватар
Pebbles
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Pebbles »

ааа чакай малко!ти каква специалност си?щом си почнал от 10-ти да не си тюркология?
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Индология. Не само тюрколозите почват от 10ти.
Изображение
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Feeling Sad, никой още не знае каква е програмата на биолозите. Това ще се разбере след 1-ви.

Kuln, втората ми братовчедка учи Индология, казва се Яна :P А за ,,живущите" в ЦИЕК май ще сме си в нашата сградка, няма да сме в ректората, или поне така си мисля.
Изображение
Аватар
Pebbles
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Pebbles »

Kuln написа:Индология. Не само тюрколозите почват от 10ти.
ок значи нищо не съм изтървала.аз съм френска филология :)
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Don Horhe написа:Feeling Sad, никой още не знае каква е програмата на биолозите. Това ще се разбере след 1-ви.

Kuln, втората ми братовчедка учи Индология, казва се Яна :P А за ,,живущите" в ЦИЕК май ще сме си в нашата сградка, няма да сме в ректората, или поне така си мисля.
Янка Джанка :)
То ще сме си в нашата сграда само че мен ме итнересуваше дали там ще ни дадат програмата или трябва да си я вземем от ректората :)
Изображение
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Там ще ни я дадат, не ми се вярва да ни разкарват до ректората за едната програма :)
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Оооо, не се съмнявай във възможностите на СУ. А и по принцип първокурсниците се тъплят на първия учебен ден в ректората да се набутат в залата, така че може и да не се потрудят много много за нас :)
Аз мисля да прескоча все пак до ректората и да си взема от там евентуално програмата, ако някой от ЦИЕК няма да се разкарва, да свирка, ще взема и за него :)
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Да кажа за всички жители на ЦИЕК. На входа имаше бележка, че програмите ще бъдат готови на 28.09. след 14ч, предполагам, че тогава можем и да си ги вземем.
Изображение
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Kuln написа:
Don Horhe написа:Feeling Sad, никой още не знае каква е програмата на биолозите. Това ще се разбере след 1-ви.

Янка Джанка :)
То ще сме си в нашата сграда само че мен ме итнересуваше дали там ще ни дадат програмата или трябва да си я вземем от ректората :)
Пхах бахти малкия свят бяхме в един клас... :lol:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”