КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
cherry_dream
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherry_dream »

Да те успокоя- за СУ темите по география са само 20. Потърси конспекта да видиш :wink:
Dare To Dream
Изображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

някой знае ли за темата полезни изкопаеми дали 6те влезе в конспекта дано не де:)и знаете ли дали матура и изпит по испански са горе долу с една и съ6та трудност..:)
Аватар
starscream-
В началото бе словото

Мнение от starscream- »

cherry_dream написа:Да те успокоя- за СУ темите по география са само 20. Потърси конспекта да видиш :wink:
Е да, но няма да се надявам само на СУ.Все пак ще наблегна на тези 20 теми, защото СУ е основната цел.Мерси ;]
how u do that .. i call it "DOBE BOY MAGIC"
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

animalita написа:
Sun Shine написа:Дай малко инфо...
:)
Първо ти разесняват как трябва да изглежда темата на изпита. Нещо, което на мен ми беше много интересно, защото се оказа, че съм доста далеч от истината :)
И кое е точно голямата разлика с това което си си мислела? аз пак досаждам но все пак да обменим опит
ИзображениеИзображение
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Sun Shine написа:
animalita написа:
Sun Shine написа:Дай малко инфо...
:)
Първо ти разесняват как трябва да изглежда темата на изпита. Нещо, което на мен ми беше много интересно, защото се оказа, че съм доста далеч от истината :)
И кое е точно голямата разлика с това което си си мислела? аз пак досаждам но все пак да обменим опит
Хах, ами първо не знаех, че под обем 30 стр. се разбира 15 бели листа с 25 реда с огромни букви и 2 см полета :) Аз не пиша така :) Показаха ми примерна тема...Че то така било много лесно да си изкараш 30 стр. :) Аз наистина нямах представа, че така трябва да изглежда :)
А за оценяването на темата...Хах, ако объркаш град минус една единица. Разказа ми за едно момиче (чиято тема ми показа). Във ИУ-Варна има 3.75. Защо? Разменила е два от международните коридори - единия го е пратила в Гърция, а другия в Събия.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

animalita написа:Хах, ами първо не знаех, че под обем 30 стр. се разбира 15 бели листа с 25 реда с огромни букви и 2 см полета :) Аз не пиша така :) Показаха ми примерна тема...Че то така било много лесно да си изкараш 30 стр. :) Аз наистина нямах представа, че така трябва да изглежда :)
хм наистина ли така трябва да изглежда?!Нямах никаква представа :oops: А 25 реда задължителни ли са и 2та см :shock:
ИзображениеИзображение
cherry_dream
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherry_dream »

Брей,това поне го знех. Класната ми винаги ни е учела, не само за теми, примерно за есе по АЕ- задължително полета, дори и за есе от домашна работа без поле ни отнемаше по една единица-така се научихме.Иначе е нормално,ако така е объркала коридорите да я санкционират-поне според мен :roll:
Dare To Dream
Изображение
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Sun Shine написа:хм наистина ли така трябва да изглежда?!Нямах никаква представа :oops: А 25 реда задължителни ли са и 2та см :shock:
Ами не съм питала дали е задължително и дали ще ти направят проблем, ако не го изпълниш, но все пак идедята на всеки учител е, че готви учениците ни за 6ци, така че това може би е идеалния вариант :)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Вече почнах да уча и релеф и ми изглежда много дълга иначи не е мн сложна :roll: Ще видим като приключа

А защо на курсовете сте почнали от население?странно
ИзображениеИзображение
doctors
В началото бе словото

Мнение от doctors »

Аз , обаче мисля че няма абсолютно никакъв смисал ако имаш 6 в дипломата по предмета с който ще кандидатстваш да се явяваш по него на втората матура.Този предмет не е Литература,защото както знаете тази матура е задължителна,а втората матура е по предмет избран от ученика.Защо ли няма смисъл ами защото ако има 6 в дипломата а на матура изкараш 4 и се окаже че в правилника за прием на университета както е записано че ако в дипломата имаш две оценки и едната е от зрелостен изпит като балообразуваща се ползва оценката от зрелостния изпит - това означава че след като изкараш на матура по-ниска оценка се прецакваш!Но пък от друга страна ако имаш 4 в дипломата и получиш по-висока оценка ти си ползваш като балообразуваща по-високата от двете оценки!
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

но нали оценката от втората matura няма да се смята в дипломата??
Последно промяна от Sugarkata на 25 Сеп 2007, 18:25, променено общо 1 път.
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Някой ходи ли на курсове в София? И по-точно СУ. Днес проверих за учебника на Славейков, но не го намерих предложиха ми само този за УНСС, но не мисля да си го взимам.
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Sugarkata написа:но нали оценката от втората matura няма да се смята в дипломата??
Как няма да влиза в дипломата, би? То ако не влиза, няма смисъл да се явяваме :) Влиза.
Sun Shine написа:А защо на курсовете сте почнали от население?странно
Таква им е политиката. Започваме с най-големите и трудни теми, за които не излизат много нови данни.
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Да логично е..това с най-трудните...Аз реших да ги карам подред-да имам ред в мислите си :lol:

Да има логика.и за мяатурата .Просто се чувствам най-сигурна в матурата по география щото беше като за малоумни...
а БТв откривам че на Славейков учебника има много пропуски в природната география тъй че по-добре пенин..Пък за политическата част-славейков
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

и аз мисля,4е на пениин е наи-добре:)да попитам вярно ли е 4е СУ ще за4ита оценките от матурите??
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”