Тема за възхвала на СОФИЯ!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ти пък откъде си? :)
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

:D :D :D Якооо!
Silence tells me secretly Everything!
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Третата е особено красива! :)
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Който няма желание да прочете едно до някаква, макар и според мен малка, степен рекламно съобщение, моля да не продължава с четенето.

Брат ми и негов колега приятел са се захванали с един проект да правят 360-градусови панорамни снимки на България. Засега има снимки само от София и може да ви послужат към материала за възхвалата :) Да, на сайта има реклами, но те са с цел да се издържа самият сайт доколкото е възможно ;) Засега не можете да допринасяте за обогатяването му, но в един момент е планирано да се предостави такава опция и да се посочат техники за обогатяването на проекта :wink:

Ето > http://www.360.bg/index.php?lat=42.693136&lon=23.334627 <
Последно промяна от явор на 24 Сеп 2007, 14:55, променено общо 1 път.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

явор написа:Който смята, че следващия коментар е с рекламна цел, да не го чете!
:shock:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Добре де, извинявайте... Имах впредвид, който няма желание да прочете едно до някаква степен рекламно съобщение.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Не се притеснявай :wink:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

да си кажа честно,като бях в Пловдив не видях нито един боклук по улицата,поне в центъра,не видях графити по подлезите,а картини!тук ме е страх да се прибера след 10 сама,мръсно е,пълно е с наркомани.да не говорим за крайните квартали.......Не искам да живея другаде,защото в София си имам всичко на една ръка разстояние :) но бих искала да е по-чисто
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Навярно ще ме обвините,че съм недоразбрала/и може би с право :? /,но темата не е ли за възхвала на София?Защо тогава повечето хора оплюват града ни?Извинявайте,но ми омръзна всеки несофиянец да се оплаква от нравите,хората,мръсотията,стреса и т.н,докато същевременно иска да живее в столицата.Вече отдавна софиянци не гледат с пренебрежение хората от провинцията-точно обратното.Аз много обичам да пътувам из България и уважавам всички градове и техните жители,но всеки път,когато кажа,че съм от София,се чувствам дискриминирана заради това...А селянията е състояние на фалшиво себеусещане,породено от ума и възпитанието,а не от географското положение.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

renesanz написа:да си кажа честно,като бях в Пловдив не видях нито един боклук по улицата,поне в центъра,не видях графити по подлезите,а картини!тук ме е страх да се прибера след 10 сама,мръсно е,пълно е с наркомани.да не говорим за крайните квартали.......Не искам да живея другаде,защото в София си имам всичко на една ръка разстояние :) но бих искала да е по-чисто
Графитите са си екстра, придават по urban underground вид :) За боклуците е така, но по центъра не мися, че гледката е чак толкова фрапантна. Последният по-голям град върху който имам по-обстойно наблюдение е Бургас и там ми направи впечатление, че ситуацията с боклука е идентична. Имаше и по центъра, дори в морската градина, а по кварталите си имаше типичните малки сметища по междублоковите пространства.
Изображение
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

stonesoul,

Много добри снимки! Поздрави! :)
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

София едва ли е най-красивият град в България, но лично на мен ми е особено близък... как се вижда вечерта от Копитото... просто гледката е онемяваща!... или при ясно време Витоша, особено когато мъглите се спускат постепенно... има много красиви места и в самия град, стига да ги знае човек и да няма много хора (т.е. когато повечето са се изнесли в провинцията) :P

обичам си града, въпреки че е мръсен, задръстен от коли и всякакви хора... :)
Публикувай отговор

Обратно към “България”