Студенти , които искат да се прехвърлят право?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

ами сега
В началото бе словото

Мнение от ами сега »

пикси написа:Успех, пожелавам го най-искрено, понеже е супер тежко да се бориш (откъде ли знам :wink: ), но после е супер сладко.
Мисля, че можеш още на предварителен по история да се явиш и ще ти бъде достатъчно да имаш 3, за което стискам палци, че и прехвърлянето е свързано с много нерви - молби, чакане, чакане....
Е то ще бъде срам и позор 2 години да уча теми по истирия и най-накрая пак да получа 2 :roll: В СУ трудно се пишат високи оценки.Според мен доста ни подценяват.Е по история оценката ми е реална де,ама по литература очаквах 6-ца.хихихи
Пикси ти колко години вече опитваш да се прехвърлиш?И защо не си сои останала БГ филология,ами се прехвърли Културология.По лесно ли става прехвирлянето от философския факултет :?:
Внимавай за избора си,избери най-доброто,после направи всичко възможно,за да го получиш
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

ВЕЧЕ СЪМ ПРЕХВЪРЛЕНА ПРАВО!!! Излезе днес заповедта!
Не ми се учеше нищо друго, записах филологията и както и очаквах, не я издържах. Културология записах н аинат, за да има от какво да се прехвърля.
И СЕ ПРЕХВЪРЛИХ!!!! След дългите години и толкова безсънни нощи...честно, не вярвах, че ще ми се случи.
Като дрогирана съм, с най-скъпият наркотик - възнаградените усилия! Само мога да кажа - никога не се отказвайте от нещо, което силно искате. Ако се откажете - сетете се за мен, всички ме мислеха за луда, че 5 години тъпча на едно място. Нека съм луда... :lol:
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

лудите, лудите
,те да са живи
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Всеки успех се нуждае от доза лудост. Просто казвам, че след толкова кандидатствания (от 2002 насам, всяка година - без тази), малко нормални хора биха издържали.
СТРУВА СИ!!!
Днес съм като Лео ДиКаприо - I'm the King of the World!
:lol:
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
blackange
В началото бе словото

Мнение от blackange »

има ли вече резултати,аз мин. год. учех история,но се прехвърлих право задочно и сега искам редовно,успехът ми е 5.00 и незнам на какво да се надявам,моля ви пишете,ако знаете нещо!
Мерси предварително :roll:
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Иди ивиж, заповедта излезе....Само не знам дали можеш повече от ведъж да ползваш опцията за прехвърляне.
Палци - стиснати (това е обичайната им поза тия дни).
ами сега
В началото бе словото

Мнение от ами сега »

Пикси ЧЕСТИТО!!!Браво на теб.Струвало си е трудът за 5 години нали?Е дано си имала все пак някаква полза от тях и не са отишли напразно.Сигурно си на 7-то небе.Иди сега да се напиеш като запоследно и да се помоли за нас(неприетите право :lol: )Никакво отказване от правото,ако ще и 10 години да кандидатствам.И аз сега като кажа на някого,че искам догодина да се прехвърлям право и да уча теми отново ме мислят за издухала,а и подозирам,че не ми вярват,но аз ще им докажа обратното :lol: :lol: :lol:
Внимавай за избора си,избери най-доброто,после направи всичко възможно,за да го получиш
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Ама много си струва!!!! Заклевам се, не помня кога съм била толкова щастлива....Мога вече и на ръце да ходя все едно! :twisted:
Пожелавам ти да не се отказваш. Мен почти ме освидетелстваха, но аз нито за миг не се отказах. Признавам, че голям стимул ми беше работата, защото в правен отдел няма как да не зажаднея още повече за правото. Имаше смисъл от тези години.
Е, не пожелавам на никого чак такова чакане, разхлопва нервите. Имах до себе си много истински човек, който, милият, вече се молеше да ме приемат, защото не бях лесна за търпене.
Ще успееш, да знаеш. Ако мога някак да помогна...тук някъде съм и ще го направя...Знам какво гониш, знам как се стига, но не знаех, че е толкова хубаво!
ами сега
В началото бе словото

Мнение от ами сега »

Аз като чета колко е трудна тая БГ филология и просто се чудя как мога да изкарам успех над 5.50 запърви курс,слад това чувам,че е било по лесно,ама веднага след първи курс...малко се съмнявам.
Пикси,колко каза,че ти е успехът след 1-ви курс?
Е от 1-ви октомври кой като теб :P Ще ни казваш какви са цаките като най-запозната с прехвърлянето.Предчувствам,че ще ти бъда колежка догодина 8) ,само да мине тази :roll:
Аватар
sims
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sims »

Честито на всички, успели да се прехвърлят. И аз успях с голям зор и чакане. Е, ако има колеги от 13 група да се обаждат :)
Майчето
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Майчето »

Ми....sims,май ще сме колеги с тебе И аз се прехвърлих Право( 13 група) тая година. Бая чакане имаше наистина,но и доста поработих!!! :P
dimeto
От дъжд на вятър
Специалност: 1група право
Курс: първи

Мнение от dimeto »

Вие от коя специалност сте се прехвърлили и с какъв успех?
Майчето
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Майчето »

dimeto, прехвърлих се от История с 5.75 от двете ми години на следване :lol: Защо? Ти от куде искаш да се прехвърляш?
Аватар
sims
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sims »

А аз от славянски филологии с 5.70 ;)
Another day's gone ..another day you have spent alone. Thinking about her ..tears in your eyes a true sacrifice ..always and never! You gotta move on ...
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Боже какъв мерак има по правото, Боже...все кандидат кръвопийци :lol: майтап де...мойте уважения!аз имам 5.80 ама си обичам специалността и никъде не отивам! :wink: (
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”