До пушачите!!!!! - Volume 2
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Бих искал пушачите да споделят как са започнали всъщност. Чули сте, че е яко? Вкъщи се пуши? Приятелите ми вече са пробвали..
Ще ми е интересно и да прочета на какво се дължи тенденцията все повече момичета да пушат, отколкото момчета. В моето детство, който не беше пробвал поне веднъж, не беше мъж. А за бъдещите дами?
Съвсем искрено търся първопричината. Личната ми теза е, че масово (повече от половината) започва да се пуши под чуждо влияние, било то семейна обстановка, приятелски кръг.... неосъзнато, без потребност.
Ще ми е интересно и да прочета на какво се дължи тенденцията все повече момичета да пушат, отколкото момчета. В моето детство, който не беше пробвал поне веднъж, не беше мъж. А за бъдещите дами?
Съвсем искрено търся първопричината. Личната ми теза е, че масово (повече от половината) започва да се пуши под чуждо влияние, било то семейна обстановка, приятелски кръг.... неосъзнато, без потребност.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Т'ва е глупост.I`feel`good написа:Тука кво сте се събрали да се надъхвате срещу пушачите,няма смисъл според мен...Аз пуша,90% от приятелите ми пушат и не ми се вярва на някой да му направи впечатление как 10 човека са се събрали да обиждат и да се настройват срещу тези,които пушат.
Както ти е яко да пушиш, така на мен не ми е яко да ме осмърдяваш. Откъде-накъде ще ме караш да си пера дрехите през час и да си мия косата през 5 минути? Абе, вие сте много нагли бе... Аз мога примерно да се изсера върху тебе и да ти кажа "има баня за тази цел", ама не съм толкова прост. (за съжаление)I`feel`good написа:мисля,че е доста кофти да се пуши не само заради някакви си лиготии,че на някой му се омирсвала косата и дрехите-има баня за тази цел,но и щото е изключително вредно за здравето.Искам някой ден да ги спра,но все още ми е яко и ми се пуши.
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Самия факт,че изобщо ти идва подобносравнение не говори за наличието на каквато и да било интелигентност.Да ме наричаш проста само,защото имам някакво мнение е мека казано глупаво.Това,че не разсъждавам като теб не е основание за такива изцепки.Това в скобите може да го махнеш,защото така както си пролича не е необходимо не съжалявай за нещо,което имаш в излишък.Jamesmagno написа: Както ти е яко да пушиш, така на мен не ми е яко да ме осмърдяваш. Откъде-накъде ще ме караш да си пера дрехите през час и да си мия косата през 5 минути? Абе, вие сте много нагли бе...
Честно казано изобщо не ме интересува на теб какво ти е яко и какво не и нищо не те карам да правиш,просто предлагам някакво решение на "големия проблем",а пък ти ако искаш се къпи това за съжаление е доста срещан проблем-липсата на хигиенаНа мен също мн неща не ми харесват,но не рева за всяко нещо и да се обяснявам как другите са ми виновни,като не те кефи дима и цигарите стой си у вас,щото ако си мислиш,че някой е се съобрази с твоите тъпи претенции няма да стане.
Аз мога примерно да се изсера върху тебе и да ти кажа "има баня за тази цел", ама не съм толкова прост. (за съжаление)
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Би ли обяснила?I`feel`good написа:Самия факт,че изобщо ти идва подобносравнение не говори за наличието на каквато и да било интелигентност.Аз мога примерно да се изсера върху тебе и да ти кажа "има баня за тази цел", ама не съм толкова прост. (за съжаление)
Глупаво е. Затова не съм го направил.I`feel`good написа:Да ме наричаш проста само,защото имам някакво мнение е мека казано глупаво.
I`feel`good, извинявай, ако съм те засегнал. Не съобразих, че е възможно да започнеш подобен тип диалог. Фактът, че възприемаш думите ми по този начин, говори сам за себе си. Съжалявам, няма да отвърна на незрелите ти нападки. Не искам да обиждам никого, явно ти е криво - не си го изкарвай на непознат по този инфантилен начин. Нищо лично, много пъти го казах, ама кой да чете темата, като може просто да напишеш каквото мислиш ей така...
No comment.I`feel`good написа:Честно казано изобщо не ме интересува на теб какво ти е яко и какво не и нищо не те карам да правиш,просто предлагам някакво решение на "големия проблем",а пък ти ако искаш се къпи това за съжаление е доста срещан проблем-липсата на хигиена На мен също мн неща не ми харесват,но не рева за всяко нещо и да се обяснявам как другите са ми виновни,като не те кефи дима и цигарите стой си у вас,щото ако си мислиш,че някой е се съобрази с твоите тъпи претенции няма да стане.
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А възприемането в буквален смисъл на всичко за каква интелигентност говори?I`feel`good написа:Самия факт,че изобщо ти идва подобносравнение не говори за наличието на каквато и да било интелигентност.
1. Никой не настройва никой с/у никого.
2. Според теб липсата на хигиена била проблем, но че на някой му се омирсвала косата и дрехите - "някакви си лиготии".
3. Твърдиш, че предлагаш някакво решение на "големия проблем" - къде е?
4. "Големият проблем" е, че нямаш понятие от толерантност (сама си го написала - "изобщо не ме интересува на теб какво ти е яко и какво не")
5. "и нищо не те карам да правиш" - напротив, караш ме да си стоя вкъщи и да си пера - "стой си у вас", "има баня за тази цел".
Толкова противоречия само в едно мнение...
Много бих се радвал, ако след време ги откажеш, но никой тук сега не те кара да го правиш, ако си мислиш обратното, или не си прочела цялата тема досега, или говориш наизуст, когато се почувстваш засегната.
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Наистина не ми се спори за глупости и не искам никой нищо да прави,ако искате излизайте,ако не искате недейте
не ме вълнува особено и си признавам,че не съм чела темата,само последната страница
просто реших да изкажа мнението си.А за Jamesmagno не сам крива просто не ми е яко да слушам за разни анални извращения свързани с мен
и имах предвид,че не е особено интелигентно да се дават примери от този тип.
Forester аз само предлагам,а не карам
И btw и мен ме дразни дима и това да се усеща миризмата от 827329864892 километра,но няма как по-силно е от мен явно
Баси кви обяснения пиша в 4 не е истина просто...
Forester аз само предлагам,а не карам
И btw и мен ме дразни дима и това да се усеща миризмата от 827329864892 километра,но няма как по-силно е от мен явно
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти... си по-силна от... себе си? Амии... Не бъди? Друг не може да откаже цигарите, които ти пушиш. Ако те дразни, спри - просто и лесно. Т'ва е.I`feel`good написа:И btw и мен ме дразни дима и това да се усеща миризмата от 827329864892 километра,но няма как по-силно е от мен явно
ПП: Димът, който усещаш отдалеч те дразни, но този, който сама произвеждаш на два сантиметра под носа си - не? Наистина не разбирам.
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Оффф...толкова трудно ли се изразявам
Мн ясно,че ме дразни този,който идва от мен или от другите около мен.Все пак ако идва от 28739273917 км няма да го усетя изобщо,а имах предвид че като се одимиш яко миризмата се усеща от такова разстояние,нооо както и да е
До консенсус никога няма да се стигне така като гледам.И btw ти като човек,който не пуши,ти е лесно да говориш за отказване и т.н.,но не е така,мн зависи от човека,но като цяло не е лесно.Пък и е доказано,че никотина успокоява за малко,може да е малко,но пък кой ти го дава 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Да, ама ти нямаш никакво право да пищиш, че тя те осмърдява като пуши. А тя ще има мноооого сериозно право да пищи, когато ти сереш върху нея.Jamesmagno написа:Както ти е яко да пушиш, така на мен не ми е яко да ме осмърдяваш. Откъде-накъде ще ме караш да си пера дрехите през час и да си мия косата през 5 минути? Абе, вие сте много нагли бе... Аз мога примерно да се изсера върху тебе и да ти кажа "има баня за тази цел", ама не съм толкова прост. (за съжаление)I`feel`good написа:мисля,че е доста кофти да се пуши не само заради някакви си лиготии,че на някой му се омирсвала косата и дрехите-има баня за тази цел,но и щото е изключително вредно за здравето.Искам някой ден да ги спра,но все още ми е яко и ми се пуши.
А, Форестър, повярвай ми - понякога хората имат много сериозни причини да пушат.Съвсем искрено търся първопричината. Личната ми теза е, че масово (повече от половината) започва да се пуши под чуждо влияние, било то семейна обстановка, приятелски кръг.... неосъзнато, без потребност.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Би ли обяснил малко по-добробно, че ми стана интересно?Smoking Mirror написа:Да, ама ти нямаш никакво право да пищиш, че тя те осмърдява като пуши. А тя ще има мноооого сериозно право да пищи, когато ти сереш върху нея.
Например? Какви сериозни причини може да има дете в тинейджърска възраст, когато масово се започва да се пуши.Smoking Mirror написа:А, Форестър, повярвай ми - понякога хората имат много сериозни причини да пушат.
За да имаш сериозни причини да пристъпиш към нещо, трябва да нямаш друг избор. Като изключим възможността въобще да не се захващат, има десетки други решения на проблемите им.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Smoking Mirror най-накрая някой да разсъждава нормално,това е щото си колега предполагам...Все пак всеки е свободен да живее по начина,по който му харесва,а не да слуша за разни лайна( с извинение
) които явно се изсипват върху него...и да се коментират неща от двама души,които освен да критикуват,да обиждат и да се опитват да налагат неадекватното си мнение,не са казали нищо смислено до момента.Защото всеки въпрос има две гледни точки,които така или иначе съществуват и би трябвало да се признават.Не е мн нормлано някой да се опитва да ми обяснява как да живея само защото на него така му е по добре.
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Btw нямаш право,самия факт,че можеш да свържеш поодбно действие с някое момиче е доста жалък и според мен те лишава от всякакво подобно право.Jamesmagno написа:Срамота! Правист! Естествено, че имам право.Smoking Mirror написа:Да, ама ти нямаш никакво право да пищиш, че тя те осмърдява като пуши. А тя ще има мноооого сериозно право да пищи, когато ти сереш върху нея.
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
То е ясно, че правист не можеш да оспориш 
Хубаво е да знаеш правата си, а задълженията?

Довърши си изречението, не е цялото.I`feel`good написа:Всеки е свободен да живее по начина,по който му харесва...
Хубаво е да знаеш правата си, а задълженията?
Няма да изпитам никакъв кеф, повярвай, нито душевен оргазъм, ако спрат да пушат около мен.I`feel`good написа:Не е мн нормлано някой да се опитва да ми обяснява как да живея само защото на него така му е по добре.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.