Първи ден в СУ?!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор

Тази година ще бъдете:

1 курс
470
83%
2 курс
58
10%
3 курс
19
3%
4 курс >>
17
3%

Общо гласове: 564

Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

mimi_d_bsb написа:ох изглежда е кофти да си 1 курс!аз сега ще бъда!нито знам в колко да ида,нито как да се облека,нито какво да нося,кво да правя!който знае да ме светне!мерси предварително колеги!
Здравейте, аз ще съм втори курс :) Презимувал заек както се казва :) В сайта на СУ сигурно ще пише кога да отидем там, поне така беше миналата година. Та отиваме си там, кой както иска облечен :) Който успее - влиза в голямата Аула (така и не съм бил в нея :roll: ) и слуша някакво изявление на Биолчев. Който не успее като мен - върти се наляво надясно, гледа да се запознае с някой човек и ..после вкъщи. Ако има някакви други неща - лекции или откривания в факултета му - отива там в уреченият час. Примерно в ФМИ, понеже сме в отделна сграда, си имаме и там откриване следобяд :) Иии после всеки вкъщи, а който иска остана да слуша встъпителна лекция на Добрев - преподавател по програмиране :) Беше весело хаха :) Ако и тази година има пак ще съм там :P :lol:

Ако имате други въпроси - питайте, не хапем :)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Pebbles
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Pebbles »

ми то честно казано и аз нищо не мога да чатна в сайта никъде не пише нито откриването за целия университет кога точно е като час камо ли за факултетите.аз ще съм 1 курс във ФКНФ и си нямам никва представа кога ще е откриването за факултета и кво ще става там...
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Ами те не всички факултети си имат откриване. тези които са в ректората си нямат доколкото знам. Но ФМИ, химическият..ние сме си отделно и поне ФМИ си има церемония по откриването. А в сайта то ще се види на главната страница на СУ, или в раздел новини, кога ще започваме :) А и ще ти пратя ЛС като разбера, спокойно :)
Изображение
Аватар
Pebbles
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Pebbles »

мн благодаря :thumbright:
vixen_
В началото бе словото

Мнение от vixen_ »

ще има ли представление на алма алтер на откриването?кога ще може да ги видя най накрая?
Nikka
В началото бе словото

По дяволите!!!

Мнение от Nikka »

Аз съм студент 1-ви курс право задочно, и не мога да разбера ,защо ни приемате несериозно ( под нас имам впредвид всички учещи в тази форма на обучение)!Не го казвам просто така - едва ли не трябва да ме е срам от това !Смятат ,че ние ще да сме по-лошо подготвени и ни се сервират неща от сорта "Ма то вие нямате право на еди-какво си " и ни третират като хора по -ниЗша класа!И в уравнението се пита - ЗАЩО ТАКА БЕ ХОРА?????????????????????? :brave:
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Специалност: Туризъм
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

и аз, и аз :P съм заек :D никфа идея какво се прави, нещо като 15ти септември до преди 1 година ли е? съжалявам за спама ако преди е отговаряно на този въпрос, но ме домързя да чета 15 страници
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
Аватар
Shemyaza
В началото бе словото

Мнение от Shemyaza »

Гледам гласуването, много зайци бе :lol:
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

хах.. превземаме форума малко по малко
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

в Аулата Биолчев изнася някаква реч (която миналата година не можах да чуя :) Стоях си пред аулата и си говорих с една колежка, после видях едни познати (какъв късмет) и запрашихме на някъде. После в ФМИ си имаше пак някакви речи и встъпителна лекция на единият професор, на която бяхме отишли повечето зайци :) И това беше! :) Не е нищо страшно. Е не знам при другите факултети как е...там може и да хапят :lol: :twisted:
Изображение
Dilcheto
В началото бе словото

Мнение от Dilcheto »

Ми то така де :),ние сме бъдещето на Университета :),казах ли,че и аз съм заек :lol: ,айде отсега,който пише да си казва и специалността да имаме някаква представа :),няма да е лошо.Аз съм социология,ФФ :)!
Аватар
mimi_d_bsb
В началото бе словото

Мнение от mimi_d_bsb »

и аз съм 1 курс,но специалност-социални дейности ако има колкеги да пи6ат лс!
bsb rock!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

бившият ми съквартирант беше социални дейности :) Учеше по 1-2 дни за изпит и имаше 5 и 6 после (и той беше 1ви курс). Аз ще съм втори курс, Информатика ;) Ако някой заек/зайка имат въпроси могат да питат :)
Изображение
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Fellblade написа:хах.. превземаме форума малко по малко
По много даже....
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

а къде всъщност се събираме? в двора ли?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”